1. Home
  2. Kupovina automobila
  3. AR Doušnik: BMW započeo kampanju povlačenja vozila u BiH zbog rizika od požara
AR Doušnik: BMW započeo kampanju povlačenja vozila u BiH zbog rizika od požara

AR Doušnik: BMW započeo kampanju povlačenja vozila u BiH zbog rizika od požara

853
3
Podelite sa prijateljima:

Vlasnici pogođenih vozila sa teritorije Bosne i Hercegovine su ovih dana u svojim poštanskim sandučićima mogli da pronađu dopis koji je upućen od strane lokalne trgovačko-servisne mreže. Sadržina dokumenta se odnosi na poziv za obavljanje servisne intervencije na primercima proizvedenim između 2005. i 2007 godine, kojom bi rizik od izbijanja požara.

Naime, kako se navodi u zvaničnom dokumentu, konektor za regulaciju protoka vazduha u putničkoj kabini, tokom dugogodišnje eksploatacije, može popustiti zbog nedovoljno dobre električne instalacije, uzrokujući time nastanak “kratkog spoja”, koji bi mogao da bude okidač za izbijanje požara.

Konkretan poziv se odnosi na BMW 320i iz E90 generacije, a ukoliko ste i vi vlasnik, ili potencijalni kupac korišćenog vozila, proizvedenog u navedenom vremenskom intervalu, trebalo bi da izvršite konsultacije sa lokalnim servisom, u pogledu toga da li je izvršena neophna provera ispravnosti automobila, to jest električne instalacije.

AutoRepublika

(853)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Ercegovac

Кад кажете БиХ а мислите за З.Херцеговину ;).

Ercegovac

Знате ли Звездане да у З.Херцеговини има мјесто са највише возила марке Мерцедес по глави становника .
Војнићи код Љубушког.
Некад давно сам гледао тв репортажу гдје једног мјештанина пита новинар :зашто нисте купили рецимо БМВ а овај одговара: брато ја мислим да БМВ не прави дизеле 🙂