1. Home
  2. Vesti
  3. Bizarno: namerno presekla ženu napola svojim Ford Mustangom
Bizarno: namerno presekla ženu napola svojim Ford Mustangom
2

Bizarno: namerno presekla ženu napola svojim Ford Mustangom

364
2
Podelite sa prijateljima:

Zbog svađe oko prvenstva prolaza, jedan vozač je u Beogradu čekićem izudarao drugog, nanevši mu teške telesne povrede. Međutim, to je ništa po pitanju bizarnosti u odnosu na incident koji se desio u Springfildu.

Četrdeset šestogodišnja Elizabez MekKjuen je optužena da je počinila ubistvo prvog stepena nakon što je svoj automobil zabila u drugo vozilo, a zatim i u ženu koja je vozila, nakon što je ova izašla da proveri štetu.

MekKjuenova je pokušala da pobegne s lica mesta, ali je sprečena od strane drugih učesnika u saobraćaju, izazvavši još jedan sudar. Kada je stigla policija, ona je dala izjavu da je pobesnela na pedeset sedmogodišnju Barbaru E. Foster, koja se nije sklonila s njenog puta, a ona je žurila u banku da bi isplatila automobil.

Iz razloga što Fosterova nije želela da pomeri vozilo, ona ga je najpre gurnula svojim Ford Mustangom. Zatim, kada je gospođa Foster izašla iz vozila da proveri štetu, MekKjuenova ju je udarila automobilom i vukla je izvesnu distancu. Telo Fosterove je prepolovljeno u međuvremenu.

„MekKjuenova je navodno rekla policiji da je ’prevarila’ Fosterovu tako što ju je nagnala da pomisli da će ostati u mestu, a zatim je dala gas i bukvalno presekla ženu napola“, izjava je svedoka, koji je vikao na MekKjuenovu da je udarila osobu, a ova je odgovorila da ’zna’, piše u američkoj štampi.

MekKjuenova je svoju žrtvu vukla dvadesetak metara pre nego što se slupala. Nije izgledala kao da žali zbog toga što je uradila, niti je bila u šoku kada je došla policija, ali je i dalje bila besna zbog toga što kasni u banku.

Ukoliko bude proglašena krivom, MekKjuenovoj preti doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja. Očigledno, neće više biti potrebe da žuri tokom ostatka života…

AutoRepublika

 

(364)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Renault Terminator

Bolest…sto se tice tih stvari preporodio sam se ovde u Austriji,sirenu jos cuo nisam a da ne govorim o nekim drugim stvarima.Saobracajna kultura na izuzetno viskom nivou,milina voziti…

moron

Treba voziti bicikl po gradu … i bićete u stanju maksimalne opuštenosti. Kod mene svi na poslu samo pričaju o gužvi u saobraćaju … A jedna koleginica je neki dan bukvalno plakala najpre zbog velikog zastoja i gubitka vremena tokom puta, a kasnije jer nije imala gde da se parkira ( a ni u javnoj garaži nije bilo mesta ).
Mada, ovo zimsko vreme definitivno nije za e-bike, jer na njemu, ako je veoma hladno, zbog odsustva Vašeg uobičajenog nivoa naprezenja, ne proizvodite dovoljno toplotne energije.