1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai Palisade će zameniti Grand Santa Fe
Hyundai Palisade će zameniti Grand Santa Fe
0

Hyundai Palisade će zameniti Grand Santa Fe

522
0
Podelite sa prijateljima:

Hyundai je juče izašao u javnost sa objavom da će nova perjanica game nositi naziv Palisade, a označavaće veliki krosover koji će formalno u paleti četvorotočkaša korejske marke zameniti Grand Santa Fe. Ipak, istovremeno, u odnosu na model koji nasleđuje Hyundai Palisada će iskoračiti korak unapred i više se distancirati od standardne verzije Santa Fea, kako u smislu pojave, tako i u pogledu opreme.

Za sada, Korejci su u etar pustili samo jednu fotografiju na kojoj se vidi ispisan naziv modela na poklopcu prtljažnika, a kako bi utolili znatiželju publike, na naslovnoj fotografiji smo prikazali Hyundai Grandmaster koncept, za koji očekujemo da je duhovni otac budućeg krosovera Palisade.

Naime, serijska verzija noviteta će koristiti sličnu karoserijsku izvedbu, uz prepoznatljivu i ogromnu masku hladnjaka. Preliminarne informacije govore o tome da će novi Palisade biti u mogućnosti da preveze do osam putnika, baš kao i nedavno predstavljen krosover Kia Telluride.

Oslanjajući se dalje na paralele sa Kijinim predstavnikom, jasno je da će V6 motor Hyundaijevog novajlije biti postavljen transverzalno (poprečno), što dalje implicira osnovni pogon na prednje točkove. Naravno, verovatna je, odnosno, izvesna opcija pogona na sve točkove.

Još da dodamo da nećemo čekati dugo na premijeru krosovera Hyundai Palisade, s obzirom na to da će se predstavljanje održati 28. novembra na Salonu automobila u Los Anđelesu.

AutoRepublika

(522)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments