1. Home
  2. Vesti
  3. Šefica Citroena svesna da marka mora da unapredi kvalitet
Šefica Citroena svesna da marka mora da unapredi kvalitet
0

Šefica Citroena svesna da marka mora da unapredi kvalitet

307
0
Podelite sa prijateljima:

U razgovoru sa australijskim medijima, na marginama Salona automobila u Parizu, izvršni direktor Citroena, Linda Džekson je u kontekstu penetracije tog tržišta, izjavila da nezavisno od toga koliko dobra vozila marke u budućnosti budu, ukoliko marka ne uspostavi kvalitet, adekvatnu post prodajnu uslugu i ne unapredi zadovoljstvo kupaca, jednostavno neće uspeti.

“Poznato mi je da smo u prošlosti imali problema sa kvalitetom, morate biti pošteni prema sebi. Sada moramo da se uverimo, prilikom lansiranja vozila da ćemo moći da obezbedimo odgovarajući nivo kvaliteta, kako automobila tako i celokupne usluge.,” rekla je Džcksonova.

Po njenom mišljenju, uvođenje modela C3 Aircross i C5 Aircross će učiniti marku relevantnijom, a proizvođač će morati da se usredsredi na unapređenje zadovoljstva kupca.

“Najpre, moramo da ponudimo pravi izbor vozila spram afiniteta tržišta … zatim moramo da radimo na popularizaciji marke Citroen u Australiji, a potom i sve ovo što sam već navela. To je jako, jako važno,“ nastavila je ona.

Upitana o aktivnostima koje Citroen preduzima kako bi unapredio kvalitet i stepen zadovoljstva kupaca, Džeksonova je navela novi sistem ocenjivanja rada kompanije od strane kupaca, TripAdvisor, koji doprinosi transparentnosti iskustava klijenata tokom procesa kupovine vozila.

“Primenjujemo deklarisane standarde u postupku kupoprodaje. Bitan je način na koji pristupate kupcu. Kada kupac poseti prodajni salon, znamo šta on želi. Obučavamo prodajne savetnike kako da boravak klijenta u salonu protekne na način da ovaj bude zadovoljan,“ rekla je ona.

“Istovremeno, staramo se o tome da kupac može da iznese kritiku ili nas pak pohvali … Naš Citroen Advisor nas čini jedinim proizvođačem sa takvom mogućnošću za kupce. .  Zaštita potrošača je jedno od najvažnijih pitanja današnjice.”

“Pomenuta aplikacija ulazi u upotrebu širom Evrope, a ideja je da kupci mogu da iznesu svoje loše i dobre utiske o svim interakcijama sa markom Citroen, koje se zatim od dilera prosleđuju ka centrali kompanije, gde se zaista udubljujemo u ono što nam klijenti pišu”.

“Znamo da niko nije savršen, ne postoji savršen ni proizvođač, svi mi činimo greške. Ljudski je to, ali ako već pogrešimo, red je i najvažnije je da se greška ispravi. To bar nije viša matematika… Ovde se radi o tome kako tretirate kupca a kako biste želeli da se drugi ophode prema vama.”

(307)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments