1. Home
  2. Video
  3. Bolje da ga nisu spasavali – Land Cruiser kao „Odbegla mlada“ (Video)
Bolje da ga nisu spasavali – Land Cruiser kao „Odbegla mlada“ (Video)
0

Bolje da ga nisu spasavali – Land Cruiser kao „Odbegla mlada“ (Video)

3.12K
0
Podelite sa prijateljima:

Zahvaljujući Instagram profilu shanghaijeepin koji pripada Amerikancu nastanjenom u Šangaju, svedoci smo najočajnije izvedene misije spasavanja nekog automobila. Nesrećni junak kratke akcije je Land Cruiser L100 koji je, u nepoznatim okolnostima, završio sa točkovima u vazduhu, na vrhu brežuljka.

Kako je već poznato, nesrećni događaji su rezultat spleta više grešaka koje na kraju dovedu do tužnog ishoda. Spasioci očigledno nisu obezbedili vozilo nakon što su ga postavili „na noge“, a to očito nije učinio ni vozač, koga ni ne možemo da krivimo za to, jer je kao što vidimo bio potpuno van ravnoteže.

Sudeći po registarskim tablicama nestašnog terenca, na snimku se vide predeli u okolini Pekinga.

Ostaje nam samo da se nadamo da niko nije stradao u obližnjem šumarku, kao i da nikog nije bilo u odbeglom Land Cruiseru.

(3123)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments