1. Home
  2. Sajmovi
  3. Detroit 2018
  4. Lexus LF-1 Limitless koncept – model koji će redefinisati segment luksuznih krosovera
Lexus LF-1 Limitless koncept – model koji će redefinisati segment luksuznih krosovera
0

Lexus LF-1 Limitless koncept – model koji će redefinisati segment luksuznih krosovera

303
0
Podelite sa prijateljima:

Lexusov adut u Detroitu je LF-1 Limitless koncept. Za sada, imamo samo tizere, ali uskoro ćemo videti i „pravu stvar“, odnosno ono što japanska marka naziva „novom premijum krosover perjanicom“. Kratak video pokazuje šta ćemo uskoro videti uživo.

Tu je masivna maska hladnjaka, koja izgleda kao da nastavlja aktuelnu vretenastu formu. Tu je i masivan točak, kao i kratak uvid u digitalnu centralnu konzolu sa kapacitivnim dugmićima osetljivim na dodir. Premijum trendovi današnjice se prate masivnim zadnjim stop svetlom koje se proteže širom zadnjeg dela. Na kraju, tu je stilizovani far u akciji.

LF-1 Limitless je verovatno prethodnica zamene za Lexus LX, koji je aktuelni vodeći model marke sa povišenim klirensom, baziran na Toyoti Land Cruiser. Takođe, vreme je da se Lexus oprosti od uspešne ali vremešne platforme, koja datira od pre 20 godina. Mali UX krosover je takođe u fazi dolaska, a trebalo bi da u gami zameni CT 200h.

Lexus LF-1 Limitless naziva studijom koja će redefinisati granice luksuza i označiti novi žanr u segmentu luksuznih krosovera.

 

(303)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments