1. Home
  2. Vesti
  3. BMW G29 Z4 u pokretnim slikama (VIDEO)
BMW G29 Z4 u pokretnim slikama (VIDEO)
0

BMW G29 Z4 u pokretnim slikama (VIDEO)

254
0
Podelite sa prijateljima:

BMW je lansirao triling video klipova u cilju promocije novog G29 Z4.

Kao što je poznato, bavarski roudster dolazi sa mekim sklopivim krovom, što pozdravljamo. Predstavljen je u vrhunskoj M40i verziji u „smrznuto“ sivoj boji (što ne pozdravljamo). Mada se ne može reći da izgleda loše, možemo samo da žalimo što BMW nije bio dovoljno hrabar da ne odstupi od koncepta u meri u kojoj je to učinio.

Možda bi za neke proizvođače bilo i bolje da ne postavljaju tako visoke standarde s konceptima, jer na taj način imamo efekat „izduvanog balona“ kada serijski primerak stupi na scenu, a ono što je svakako promašaj, kada je promotivni automobil u pitanju, je siva boja.

BMW, malo više mašte ne bi bilo naodmet. Dovoljno je uporediti narandžasti primerak iz Pebl Biča s ovim iz promo klipova i sve je jasno. Prosto, boja kakva je ova metalik siva „guši“ linije i igru senki koja reflektuje karakter površina, koje želimo jasno da vidimo, bar kada je promocija u pitanju.

Za one koji bi se pre odlučili za čvrst fiksni krov, tu je Toyota Supra, s kojom BMW deli platformu i mehaničke komponente. Ipak, japanski i nemački proizvođači su naglasili da postoji jasna izdiferenciranost između ova dva modela, ne samo u smislu stajlinga, već i osećaja u vožnji.

Supra će debitovati do kraja ove godine, a proizvodiće se na istom mestu gde i Z4 – Magna Steyr u Gracu.

 

(254)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments