1. Home
  2. Vesti
  3. Audi Q2 prošao kroz tretman istezanja
Audi Q2 prošao kroz tretman istezanja
0

Audi Q2 prošao kroz tretman istezanja

212
0
Podelite sa prijateljima:

Danas je najavljena verzija modela Audi Q2 sa produženim međuosovinskim rastojanjem. Premijera će se odigrati na Salonu automobila u Čengduu, a ova verzija simpatičnog, malog krosovera, koji je na nas tokom testiranja ostavio bolji utisak od konkurentskog Mini Countrymana, konstruisana je za kinesko tržište, na kojem će postati dostupna kupcima tokom oktobra.

Konkretan model je za potrebe lokalnog tržišta razvijen na istom mestu gde je organizovana i proizvodnja, odnosno u okviru kompanije zajedničkog poduhvata kineskog partnera FAW i Volkswagena.

Audi Q2 L je dugačak 4.229 milimetara, od čega se na međuosovinsko rastojanje odnosi 27 milimetara više u odnosu na standardnu verziju. Iako je povećanje razmaka među osovinama zaista simbolično, proizvođač veruje da će na taj način privući više kupaca.

Razlike među ukusima kupaca sa Starog kontinenta i iz Kine, možda najbolje odslikava različitost ponude pogonskih sklopova. Dok na evropskom tržištu možete birati među više opcija pogonskih sklopova, kupci u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu nemaju izbor.

Naime, Audi Q2 L poseduje samo jednu pogonsku grupu 1,4 TFSI, sa 131 ili 150 konjskih snaga, uparenu sa sedmostepenim automatskim menjačem i pogonom na prednje točkove.

Maloprodajna cena Audija Q2 L će se kretati u rasponu od 33.000 do 41.000 američkih dolara.

(212)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments