1. Home
  2. Vesti
  3. Suzuki Vitara bila na „operaciji nosa“ i dobila nove motore
Suzuki Vitara bila na „operaciji nosa“ i dobila nove motore
1

Suzuki Vitara bila na „operaciji nosa“ i dobila nove motore

725
1
Podelite sa prijateljima:

Vitara takođe dobija nove motore i naprednije bezbednosne sisteme.

Mali Suzukijev SUV je osvežen za 2019. sa brojnim estetskim i tehnološkim poboljšanjima. Na prvi pogled, gotovo da se ništa nije promenilo, ali na drugi pogled, primećuju se nov dizajn naplataka, osvežena prednaj maska i LED zadnja svetla. Takođe su u portfolio dodate još dve boje.

Što se unutrašnjosti tiče, japanska marka je promenila materijale na armaturnoj tabli, tako da je taktilni osećaj sada prijatniji, dok je klaster instrumentacije dobio novi centralni info displej u boji.

Ispod haube, Vitara raspolaže tandemom turbo benzinaca zapremine 1,0 i 1,4 litra, koji zamenjuju postojeći 1,6-litarski benzinac. Manji agregat isporučuje 110 ks a veći 140 konja.

Pogon na sve točkove je dostupan od srednje opremljenog modela sa manuelnim menjačem.

Japanska marka je obećala „tehnički najnapredniji Suzuki do sada“. Model u vrhunskom paketu opreme dolazi sa upozorenjem i prevencijom izlaska iz vozne trake, koja ne samo što javlja vozaču da napušta traku, već samostalno vraća vozilo na pravi put.

Tu su i drugi poznati sistemi, poput prepoznavanja saobraćajnih znakova i monitoringa „mrtvog ugla“.

Prodaja u Evropi počinje u septembru.

 

(725)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Znači, neće više dolaziti (i) sa 1,6 MJ?
Kada bi ovaj 1,0 turbo bio uparen sa 6MT, bila bi to uz neku razumnu cenu dobra kupovina. Ovako, „šipak“.