1. Home
  2. Vesti
  3. BMW otkazao novu generaciju Serije 2 Cabrio
BMW otkazao novu generaciju Serije 2 Cabrio
0

BMW otkazao novu generaciju Serije 2 Cabrio

224
0
Podelite sa prijateljima:

Prema još uvek nezvaničnim podacima, BMW Serije 2 Cabrio odlazi u penziju. 

Sajt Bimmertoday javlja da je bavarski proizvođač automobila rešio da odustane od nove generacije kabrioleta Serije 2, iako je taj model „bez krova“ najjeftiniji kabriolet u ponudi te marke. Razlog za ovakvu odluku jeste pojava novog Z4, a predviđa se da će ulogu najjeftinijeg kabrioleta preuzeti Serija 4 Cabrio.

Uprkos eliminisanju kabrio izdanja, Serija 2 nastaviće svoj tržišni put i na osnovu inicijalnih informacija ostaće model sa pogonom na zadnje točkove.

Neke publikacije navode da je sledeća generacija Serije 2 planirana za 2020, dok drugi navode da je u pitanju 2022. godina. Mada se Serija 2 u kabrio i kupe izdanju u Evropi i Kini veoma dobro prodaje, tržišni uspeh u SAD je nekako izostao. Prošle godine u toj zemlji prodato je samo 11.037 primerak BMW serije 2 u kabrio i kupe varijanti.

(224)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments