1. Home
  2. Vesti
  3. Najprodavanijih deset premijum vozila na tržištu Rusije
Najprodavanijih deset premijum vozila na tržištu Rusije
4

Najprodavanijih deset premijum vozila na tržištu Rusije

5.31K
4
Podelite sa prijateljima:

Autostat je objavio pregled 10 najprodavanijih premijum automobila u Rusiji. Podaci za odnose na prvi kvartal tekuće godine. Premijum segment je obuhvatio ukupno 31,2 hiljade prodatih primeraka, čime je zabeležen rast od 1% u odnosu na lane.

Primetićete odmah dominaciju tri marke: Mercedes-Benz; Lexus i BMW. Interesantno je da je na listi, najviše limuzina sa “plavim propelerom”, dok je svoje mesto pronašla i E klasa. Ostali modeli, pripadaju SUV segmentu. Na listu se probio i Audi Q7, zahvaljujući dvocifrenom rastu prodaje u odnosu na prethodnu godinu.

Uostalom, pogledajte listu, i podelite zaključke sa nama.

(5307)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Asmir

Kako to najvise sa plavim propelerom kad 3 modela mercedes i 3 bmw jednako kako samo serete

Dragan

Saberite cifre koje ste objavili i videćete da je najviše prodato Leksusa 4481, pa Mercedesa 4029 i BMW je na trecem mjestu sa 3836 prodatih automobila. Dalje teoretisanje zna da bude simpaticno.