1. Home
  2. Vesti
  3. Volvo se neće pojaviti u Ženevi 2019.
Volvo se neće pojaviti u Ženevi 2019.
0

Volvo se neće pojaviti u Ženevi 2019.

230
0
Podelite sa prijateljima:

Švedska kompanija će predstaviti novi S60 prilikom otvaranja fabrike u Čarlstonu, u Južnoj Karolini.

Volvo je avangardan, ne samo po pitanju svojih modela automobila, već i po odnosu prema marketingu. Naime, švedska marka je prva započela sa odustajanjima od velikih automobilskih salona, a sada je objavila da se neće pojaviti u Ženevi sledeće godine. Umesto toga, Volvo namerava da održi sopstvenu manifestaciju na kojoj će predstaviti novi model.

„Tekuće promene u automobilskoj industriji kreiraju novu publiku za Volvo Cars i nove načine da se naši automobili predstave tržištu“, rekao je Bjorn Anval, viši potpredsednik za strateško planiranje i prodaju Volvo Carsa. „Posećivanje tradicionalnih automobilskih manifestacija po nekoj inerciji, nije više održivo. Mi moramo naš vid komunikacije skrojiti tako da on bude baziran na validnim opcijama u smislu kompletiranja naše poruke, tajminga i prirode tehnologije koju predstavljamo.“

Kao primer tipova manifestacija koje Volvo koristi da bi lansirao nove modele, kompanija će novi S60 sedan lansirati u toku ovog meseca, na otvaranju nove fabrike u Čarlstonu, u Južnoj Karolini. Prošle godine, kompanija je iskoristila „Milan Fashion Week“ u cilju promocije novog XC40.

Novi S60 će biti dostupan sa Volvoovom Drive-E porodicom agregata i dva hibridna pogona. Tu su T6 Twin Engine sa 340 ks i T8 Twin Engine sa 390 ks. Dizela, kao što je poznato od ranije, neće biti.

Volvo je odustajanje od salona automobila započeo još 2014. godine, kada je kompanija objavila će biti prisutna samo u Ženevi, Detroitu i na alternativnim događajima u Šangaju i Pekingu. Kompanija je odlučila da je organizovanje specijalizovanih prezentacija za nove modele bolji način da se poveže s kupcima. Sa stanovišta medija, ovaj izbor takođe znači da Volvoove premijere neće biti u senci noviteta ostalih proizvođača.

(230)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments