1. Home
  2. Vesti
  3. Jeep Renegade za 2019. se poklonio publici u Torinu (galerija)
Jeep Renegade za 2019. se poklonio publici u Torinu (galerija)
1

Jeep Renegade za 2019. se poklonio publici u Torinu (galerija)

417
1
Podelite sa prijateljima:

Najpre je restilizovan evropski model, ali i onaj „preko bare“ čekaju identična unapređenja.

Jeep nije bio posebno velikodušan kada je reč o fotografijama novajlije, jer je objavio samo dve, ali je Motor 1 iz Italije bio na licu mesta u Torinu.

Mali krosover je dobio neznatne izmene na planu spoljnjeg izgleda, a sada smo u prilici da bolje osmotrimo kabinski prostor. Očigledna je namera Jeepa da osveži pojas centralne konzole, gde je uočljiv nešto veći ekran info-zabavnog sistema. Neki od dugmića i prekidača su takođe modofikovani, a i sama postavka je donekle izmenjena.

Ipak, ono što je najvažnije što se tiče Renegadea je revidirana motorizacija. Za model za 2019., za sada najmanji Jeepov model dobija dve novorazvijene benzinske jedinice. Jeftiniji model će biti pogonjen 1,0-litarskim, trocilindarskim agregatom sa 120 ks, dok će skuplji ispod haube posedovati 1,3-litarski četvorocilindraš sa 150 ili 180 konja.

S obzirom da je Jeep obećao elektrifikaciju svakog modela i proširenje game sa Wagoneerom i Grand Wagoneerom, za očekivati je da i Renegade prođe kroz tretman hibridizacije. Pikap kamionet baziran na Wrangleru bi trebalo da ponese naziv „Scrambler“, a takođe će biti dostupan kao hibrid.

FCA je obećao da će nas objaviti sve detalje vezane za Renegade u nedeljama koje dolaze.

Fotografije: Motor 1

 

(417)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

„Preporučujem“. Odličan SUV (po mojim parametrima).