1. Home
  2. Sajmovi
  3. Sajam automobila Podgorica 2018. (galerija)
Sajam automobila Podgorica 2018. (galerija)
0

Sajam automobila Podgorica 2018. (galerija)

315
0
Podelite sa prijateljima:

Prošle nedelje smo posjetili Sajam automobila u garaži podgoričkog tržnog centra “Delta City”. Nije tako velik i bogat sajam, ali je crnogorska publika mogla da vidi neke od najpopularnijih proizvođača, koji su izložili svoje najprodavanije modele.

Na samom ulasku na ovu automobilsku manifestaciju, prvi “štand” koji vidite je ujedno i najskuplji, na kojem su bili izloženi modeli Jaguar – Land Rover grupacije. Posjetioci su mogli da vide Jaguarov E-Pace, kao i Range Rover Velar i Vogue Autobiography modele.

Nakon toga su poređani bili: Toyota, Citroen, Hyundai, Ssangyong, Renault, Nissan, Dacia, Peugeot, Mitsubishi, Suzuki, Kia, Lada i Opel.

Kako bi se razbila monotonija nakon ove liste, hajde da kažemo, “standardnih” automobila, parkirani su bila sva tri SUV modela pravljenih od švedskog čelika, odnosno Volvo. Kao zadnji u redu, izloženi su bili automobili FCA grupacije, a vješto sakriven je bio Alfa Romeo Stelvio.

Ljubitelji dvotočkaša su mogli vidjeti modele proizvođača Ducati, Benelli, Keeway, Piaggio, Kymco, Tomos, Peda, Sym i KTM.

Izložene su bile Hofmann mašine za montiranje i balansiranje pneumatika, kao i reglažu trapa.

“Zvijezde večeri”

Pored svih bogato opremljenih izloženih automobila, jarkih boja, dva modela su stvarala najveću gužvu. Te su titulu “Zvijezde večeri” podijelili hot-hečevi Renault Megane RS i Hyundai i30 N.

Moramo napomenuti da smo primjetili ogromno interesovanje za kupovinu novih automobila. Što potvrđuje da Crnogorcima, i pored teških vremena, nije problem izdvojiti 20, 30 i više hiljada eura za novi automobil.

Tekst i fotografije: Enes Eki Alković

(315)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments