1. Home
  2. Vesti
  3. Range Rover Velar i Jaguar F-Pace za 2018. unapređeni
Range Rover Velar i Jaguar F-Pace za 2018. unapređeni
0

Range Rover Velar i Jaguar F-Pace za 2018. unapređeni

302
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija Jaguar Land Rover je objavila da je izvršila seriju unapređenja na modelima Range Rover Velar i Jaguar F-Pace. Kao najinteresantnija novina, nameće se uvođenje u ponudu novog šestocilindarskog dizel agregata za Velar koji nosi kodnu oznaku D275. Ovaj agregat isporučuje 275 konjskih snaga uz 625 njutn metara obrtnog momenta. Navodi se da podatak o potrošnji u mešovitom ciklusu eksploatacije od 6,6 litara na sto kilometara, uz emisiju ugljen dioksida od 175 g/km. Podaci o perfomansama Velara opremljenog ovim agregatom nisu objavljene.

Spiralne opruge su postale standardna stavka za celu Velar gamu, dok je vazdušno oslanjanje opcija na modelima pokretanim V6 motorima, kao i na modelima koji nose oznake D240 i P300.

Za unapređenje enterijera se pobrinula kompanija Kvadrat koja je pripremila Premium Textile unutrašnjost za mnogo veći broj verzija unutar Velar game.

Što se modela F-Pace tiče, novina je da će svi modeli u gami posedovati Touch Pro info-zabavni sistem, sa ekranom dijagonale 10 inča, kao deo osnovne opreme vozila.

Na oba unapređena modela, zapremina rezervoara za gorivo je povećana na 83 litra. Zatim, u cilju dalje redukcije nivoa štetnih isparenja, svi modeli (Velar i F-Pace) koji koriste benzinske agregate, sada su dobili filtere za prečišćavanje izduvnih čestica.

Ono što je još zajedničko za oba modela koji će se nuditi kupcima, odnosi se na činjenicu proširenja standardne opreme i mogućnost naručivanja dodatnih stavki sa liste opcionala.

 

(302)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments