1. Home
  2. Vesti
  3. Genesis bez performantnog odeljenja
Genesis bez performantnog odeljenja
0

Genesis bez performantnog odeljenja

170
0
Podelite sa prijateljima:

Genesis koji želi da se pozicionira kao premijum marka kompanije Hyundai ostaće privržen luksuznom stilu i neće praviti izlete sa sportskim aspiracijama. To znači da nijedan Genesis neće poneti nalepnicu N podmarke.

Govoreći na Salonu automobila u Njujorku, viši potpredsednik Genesisa, Manfred Ficdžerald, je naglasio da je cilj marke da obezbedi jednu liniju automobila koja će biti visokokvalitetna i koju će krasiti odlične performanse.

“Iskreno, nisam neki ljubitelj bilo čega sličnog performantnim automobilima koje stilizuju posebna odeljenja proizvođača automobila. Ovo posebno važi za našu luksuznu marku. Previše smo zauzeti uspostavljanjem imidža našeg brenda, pa je pomalo previše da se angažujemo i na temu promocije podmarke. Ne mogu čak ni da razumem takvu ideju” rekao je Ficdžerald.

“Verujem da u ovom trenutku, mi ne treba da se bavimo i preispitujemo smislenost takve ideje. Hajde da prvo postavimo temelje Genesisa kao luksuzne marke, pa onda da razmišljamo o daljim akcijama.”

Na pitanje, da li to znači da će vozila Genesisa biti opremljena najsnažnijim verzijama agregata Hyundai game, Ficdžerald je odgovorio: “Da, voleo bih da to bude baš tako”.

Genesis je nedavno uspostavio mrežu prodajnih salona u Koreji koji u ponudi imaju samo ovu marku.  

 

(170)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments