1. Home
  2. Sajmovi
  3. BG Car Show 2018
  4. Jaguar i Land Rover na BG Car Show
Jaguar i Land Rover na BG Car Show

Jaguar i Land Rover na BG Car Show

258
0
Podelite sa prijateljima:

Distributer JLR-a za Srbiju i Crnu Goru, British Motors, ima zapažen nastup na beogradskom sajmu.

Beogradska publika ima priliku da premijerno vidi novi E-Pace, SUV čija je dizajnerska inspiracija bio sportski automobil – F-Type.  British motors je za E-Pace pripremio i specijalnu, sajamsku cenu. Zanimljivo je da je prilikom predstavljanja ovog automobila globalnoj javnosti, Jaguar E-Pace je skokom od 15 metara i obrtom od 270 stepeni postavio i novi Ginisov rekord za takav poduhvat. Cena modela E-Pace sa motorom od dva litra i 150 konjskih snaga u osnovnom paketu opreme je 45.455 evra.

Na štandu je takođe i F-Pace, veći SUV ovog proizvođača, automobil koji je nas prilikom testa ostavio veoma pozitivne utiske. Što se tiče ostatka game Jaguara izloženi su modeli XE i XF.

Land Rover prikazuje nekoliko modela, uključujući i premijeru Range Rover Evoque Cabrio. Pored njega, na štandu su i standardna varijanta Evoquea, potom Range Rover Sport, Range Rover Velar, kao i Land Rover Discovery koji će nositi i sajamsku cenu od 35.990 evra.

 

(258)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments