1. Home
  2. Sajmovi
  3. BG Car Show 2018
  4. Infiniti predstavio svoje modele na BG Car Show
Infiniti predstavio svoje modele na BG Car Show

Infiniti predstavio svoje modele na BG Car Show

320
0
Podelite sa prijateljima:

Pomalo nepoznata i zapostavljena marka u Srbiji, Infiniti, predstavio je svoju gamu pod kupolama Beogradskog sajma. 

Infiniti izlaže u hali 4, a specijalno za BG Car Show premijerno prikazuje restilizovani Q50 za modelsku godinu 2019. Pored njega, biće izloženi i modeli Q60, Q70, Q30, QX30.

Za model Q30 se odobravaju specijalni popusti do 25% za vreme trajanja sajma, za poručivanje vozila sa lagera. Iz ponude se izdvaja Infiniti Q30 1.6T Premium sa navigacionim sistemom i Bose audio opremom, koji košta 22.490 evra. Za modele Q50 i Qx30 sa lagera takođe važi specijalni popust od 10%.

Na sajmu je izložen i Infiniti Q60 3.0t AWD Sport Tech sa 405 ks i cenom od 55.400 evra.

 

(320)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments