1. Home
  2. Vesti
  3. Renault pripremio specijalnu verziju Talismana
Renault pripremio specijalnu verziju Talismana
0

Renault pripremio specijalnu verziju Talismana

484
0
Podelite sa prijateljima:

Iako neće imati velikih premijera na ženevskom salonu automobila, daleko od toga da na štandu Renaulta neće biti zanimljivo. 

Za početak, Renault je spremio novu, specijalnu verziju Talismana koji će se u takvom izdanju prodavati na tržištu samo nekoliko evropskih zemalja. Uz to, Talisman će dobiti i novi agregat za koji još uvek nema više informacija.

U Ženevi Francuzi će predstaviti i novu, snažniju varijantu električnog modela Zoe. Zvaničnog naziva Zoe R110, ovaj automobil koristi novi elektromotor koji sada razvija 110 konjskih snaga, što Renaultovom električnom pulenu omogućava da do 100 km/h stigne za 11,4 sekunde, uz autonomiju po punjenju od 300 kilometara.

Osim toga, francuska kompanija prikazaće i novi 1,3-litarski turbo benzinski agregat koji je nastao u saradnji sa Daimlerom. Ovaj agregat naći će se u Capturu i Scenicu u tri konfiguracije snage, sa 115, 140 i 160 konjskih snaga.

Uz Renault, na Salonu automobila u Ženevi naći će se i Alpine, kao i Dacia koja će predstaviti specijalnu ediciju Sandera Stepway, kao i novi Duster.

(484)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments