1. Home
  2. Vesti
  3. VW grupa i sindikat došli do zajedničkog jezika
VW grupa i sindikat došli do zajedničkog jezika
0

VW grupa i sindikat došli do zajedničkog jezika

153
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen grupa i IG Metall sindikat, došli su do dogovora u vezi sa platama za više od 120.000 radnika u Nemačkoj u četvrtoj rundi pregovora, saopštili su predstavnici radnika.

Sindikat nije obelodanio detalje dogovora, ali je sazvao konferenciju za medije.

IG Metall je ranije ovog meseca zapretio smanjenjem proizvodnje, što je bilo izazvano ponudom povišice menadžmenta za osoblje u zapadnonemačkim fabrikama u iznosu od 2,2 odsto u periodu od godinu dana, što je otprilike bila trećina onog što je sindikat potraživao.

(153)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments