1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Hyundai Santa Fe – promotivni video klipovi galerija
Novi Hyundai Santa Fe – promotivni video klipovi galerija
0

Novi Hyundai Santa Fe – promotivni video klipovi galerija

406
0
Podelite sa prijateljima:

Hyundai je u međuvremenu lansirao i nekoliko promotivnih video klipo a novog Santa Fea, čija je premijera zakazana za 21. februar.

Nakon poduže „tizer“ kampanje i brojnih špijunskih fotografija, četvrta generacija Hyundai Santa Fea je konačno pred nama zahvaljujući zvaničnim pres fotografijama. Izgled je potpuno nov i drugačiji, atraktivniji, sa karakternijim anfasom kojeg krase tanka gornja kućišta farova, u maniru Kone.

Nova korporativna „kaskadna“ maska hladnjaka, najpre primenjena na i30, dominira prednjim delom, dok se sa strane nalaze četvrtastiji farovi. S obzirom na to da se u današnja vremena forma stavlja ispred suštine u svim porama ljudskog društva, Hyundai je pogodio pravi smer. Bočni profil je takođe atraktivniji i robusniji nego ranije, dok, što se zadnjeg dela tiče, on najbolje može da se poroceni iz oficijelnog skeča, objavljenog u januaru ove godine.

Kabinski prostor je takođe redizajniran od „glave do pete“. Centralna konzola ima neke zajedničke detalje sa spomenutom Konom, sa ekranom info-zabavnog sistema koji izranja iz gornjeg dela, što je bolje rešenje, s obzirom da se pogled vozača sada ne sklanja u potpunosti sa puta.

Klaster instrumentacije ne može baš u potpunosti da se vidi, ali čini se da je u sredini u digitalnom izdanju.

Duže međuosovinsko rastojanje je takođe u planu, što će verovatno rezultirati sa više prostora u za noge putnika na zadnjoj klupi.

Novajlija će u ponudi biti sa 2,0-litarskim i 2,2-litarskim turbo dizelima, kao i novom 2,0-litarskom turbo benzinskom jedinicom. Bez obzira na odabrani agregat, menjač je osmostepeni automatik, koji snagu distribuira na obe osovine.

Zvanično, novi Hyundai Santa Fe će biti predstavljen na Salonu automobila u Njujorku pri kraju ovog meseca.

(406)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments