1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. BMW X5 M rezervisan za „tamnu stranu“ (galerija)
BMW X5 M rezervisan za „tamnu stranu“ (galerija)

BMW X5 M rezervisan za „tamnu stranu“ (galerija)

667
0
Podelite sa prijateljima:

Teško da smo do sada videli atraktivniji BMW X5 M. Ovaj u izvođenju Z-Performancea je definitivno san svakog (balkanskog) mafijaša.

Austrijska tjunerska kuća postoji već 26 godina, a poznatija je po kreiranju jedinstvenih naplataka. Iz tog razloga ne čudi što dotični bavarski „teškaš“ počiva na Z-Performance točkovima od 22 cola, širine 10,5 cola napred i čak 12 cola nazad. Sve je u mat crnom, sa ponekim uglačanim detaljem, poput prednjeg spojlera.

Naravno, ne vrti se sve u ovom slučaju oko točkova. Opruge su kalibrisane tako da između točkova i ivica blatobrana gotovo da nema razmaka. Spoljni retrovizori i maska hladnjaka su presvučeni ugljeničnim vlaknima, a sve svetlosne grupe su zatamnjene. Dart Vejder bi definitivno bio srećan da poseduje ovaj automobil.

Ne samo što je izgled „zlokoban“, već je i snaga povećana na 750 „besnih“ konja, što je majstorija ekipe iz Gorilla Performancea.

Što bi rekli Amerikanci – odličan posao.

(667)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments