1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Brembo nastavlja opoziv motocikala
Brembo nastavlja opoziv motocikala
0

Brembo nastavlja opoziv motocikala

175
0
Podelite sa prijateljima:

Pouzdani Brembo razlog je za novi opoziv u motociklističkoj industriji. Nakon što su Ducati i Aprilia opozvali svoje modele, poziv za dolazak u servis proširio se i na druge brendove.

Problem leži u glavnom kočionom cilindru koji je izrađen od lošijeg materijala, stoga može doći do otkazivanja cele prednje kočnice. Dakle, jedan potencijalni veliki problem. Brembo je najavio da je rešenje u zameni glavnog kočionog cilindra.

Pored Ducatija i Aprilije, u servis će morati i vlasnici motocikala sledećih marki, proizvedenih između 2015. i 2017. godine:

  • MV Agusta
  • KTM
  • Horex
  • TM Racing
  • Moto Morini

Prema zvaničnom saopštenju kompanije Brembo za javnost, opozivom nije obuhvaćen nijedan drugi proizvođač, niti kočnice i delovi koji su prodavani zasebno, van serijske opreme motocikala. Opoziv je za sada lokalizovan na SAD, ali je gotovo izvesno da će se proširi i na Evropu.

 

 

(175)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments