1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Prvi pogled na novi BMW S1000RR (galerija)
Prvi pogled na novi BMW S1000RR (galerija)
0

Prvi pogled na novi BMW S1000RR (galerija)

2.86K
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon deset godina u gotovo identičnom izdanju, BMW S1000RR za 2019. godinu donosi velike promene. 

Od 2009. godine BMW sa svojim supersportskim motociklom piše stranice istorije. Posle jedne decenije na tržištu, S1000RR stiže sa neophodnim izmenama, pre svega u vizuelnom smislu. Na osnovu prvih CAD crteža da se zaključiti da će nadolazeća generacija biti bitno drugačija od aktuelnog modela. Napred će doći do promena izgleda svetala dok će na zadnjem kraju motocikla biti moguće videti i sam ram, koji je do sada bio skriven za poglede.

Prve fotografije pokazuju i da će S1000RR koristiti izduvnim sistem iz tri dela. S obzirom na to da je ovo model za 2019. godinu biće interesantno videti promene agregatu, do kojih neizbežno mora doći, ne samo radi performansi već i zbog toga što sve pogonske jedinice u motociklima od 2021. godine moraju poštovati Euro5 standard.

Nova generacija modela S1000RR biće predstavljena na manifestaciji EICMA. Najveći salon motocikala na svetu (EICMA) održaće se ove godine od 6. do 11. novembra, naravno, u Milanu.

(2858)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments