1. Home
  2. Vesti
  3. Cena polovne Honda Accord „prešišala“ 100.000 dolara (video)
Cena polovne Honda Accord „prešišala“ 100.000 dolara (video)
1

Cena polovne Honda Accord „prešišala“ 100.000 dolara (video)

580
1
Podelite sa prijateljima:

Do isteka licitacije je ostalo još četiri dana, i sada se ozbiljno pitamo da li će polovni Accord dostići cenu NSX-a?!

Nakon 89 ponuda, najviša je iznosila neverovatnih 100.300 dolara, za automobil koji obično košta par hiljada „zelenih novčanica“, pa i manje. Moć dobro osmišljene reklame na najbolji način je ilustrovana kroz slučaj Honde Accord iz 1996. Početna cena je iznosila 499 dolara, da bi verenik vlasnice Honde na YouTube postavio visokokvalitetan video, koji je postao viralan, a ostatak je istorija…

Video u kojoj glavnu igra Hondin polovnjak, ostvario je preko 2 miliona pregleda.

Biće zaista zanimljivo videti koju cenu će dostići Accord EX iz 1996., sa „karoserijom kojoj je potrebno malo doterivanja“.

Devojka koja se pojavljuje u video klipu nije vlasnica.

 Izvor: Motor 1

(580)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Japanautofan

Japanac, sta reći ?
Neprocenjivo 😛 😉