1. Home
  2. Vesti
  3. Hondini funkcioneri podržavaju novi, kompaktni sportski model
Hondini funkcioneri podržavaju novi, kompaktni sportski model
0

Hondini funkcioneri podržavaju novi, kompaktni sportski model

261
0
Podelite sa prijateljima:

Glasine kolaju o mogućnosti lansiranja malog, sportskog automobila sa Hondinom oznakom. Nove izjave Stivena Kolinsa, direktora Honda Australije, dodale su još ulja na vatru. Mada još uvek ništa nije sigurno, jasno je da postoji želja za takvim vozilom unutar kompanije, što svesrdno podržavamo.

„Type R je ’hot heč’, i ukoliko drugi tip sportskog automobila postane moguć za nas, recimo da će biti kabriolet ili nešto što bi koštalo oko 30.000 dolara (australijskih), i što bi bilo veoma poželjno za nas“, rekao je Kolins.

On je odbacio širu dostupnost S660, koji je trenutno rezervisan za japansko tržište. Šef australijske filijale je naveo probleme oko regulative, odnosno prilagođavanja proizvodnje drugim standardima.

„Međutim, ukoliko mali, sportski automobil poput toga bude dostupan Honda Australiji, mi ćemo ga rado ugrabiti. Nažalost, S660 nije opcija za nas“, dodao je on.

Izveštaji iz 2015. sugerišu da je Honda razmatrala lansiranje verzije S660 za američko tržište. Japanski proizvođač je navodno nameravao da instalira 1,0-litarski turbo motor, umesto standardnog zapremine 0,66 litara.

Možda bi mogli da imamo uvid u to kako bi nova sportska Honda mogla da izgleda kroz Sports EV Concept na Salonu automobila u Tokiju. Nema mnogo detalja u vezi sa tim vozilom, ali „tizer“ kompanije sugeriše retro stajling i neke smernice dizajna S600 iz šezdesetih godina.

 

 

(261)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments