1. Home
  2. Vesti
  3. Harley-Davidson i Jeep zajedno i u 2017.
Harley-Davidson i Jeep zajedno i u 2017.
0

Harley-Davidson i Jeep zajedno i u 2017.

106
0
Podelite sa prijateljima:
  • Dva legendarna brenda obnavljaju i proširuju partnerstvo
  • Jeep® će imati zapaženije učešće na tri značajna događaja u vezi sa brendom Harley-Davidson u Evropi, sa naglaskom na iskustvu vožnje
  • Biće ponuđeno uzbudljivo iskustvo vožnje za čitavu liniju Jeep vozila

 

Harley-Davidson® i Jeep® četvrtu godinu za redom obnavljaju i jačaju svoje partnerstvo u Evropi. Jeep će sada biti glavni partner i zvanični sponzor bitnih događanja i skupova u vezi sa brendom Harley-Davidson širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Teško da se među brendovima mogu naći veće legende nego što su Harley-Davidson ili Jeep, imena o kojima se već dugo priča i koja imaju svoju ulogu na svetskoj sceni. A oba ova brenda danas proizvode vozila koja obuhvataju samu suštinu slobode i avanturističkog duha.

Na krilima uspeha ostvarenog u prethodne tri godine, Jeep će imati zapaženije učešće na tri glavna događaja povezana sa brendom Harley-Davidson u Evropi, počev od Euro Festivala u Sen Tropeu u Francuskoj (od 11. do 14. maja), nakon kojeg će uslediti Evropski H.O.G. skup u Luganu u Švajcarskoj (od 29. juna do 2. jula) dok će vrhunac biti na Evropskoj motociklističkoj nedelji na jezeru Faker u Austriji (od 5. do 10. septembra).

Jeep će biti prisutan i na drugim događajima brenda Harley-Davidson tokom godine, uključujući Africa Bike Week™ (Afrička motociklistička nedelja) u Južnoj Africi (27-30. april), Thunder in the Glens (Grmljavina u klisuri) u Škotskoj (25-28. avgust) i Benelux HOG Rally (HOG skup zemalja Beneluksa) u Holandiji. Pored toga, Jeep vozila će biti prikazana i na lokalnim događajima u Ukrajini, Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji, Estoniji i Češkoj Republici. Posetioci će imati priliku da se izbliza upoznaju sa čitavom linijom brenda Jeep, ali i da probaju vozila u test vožnji, te da kupe zvanične, reklamne proizvode brenda Jeep i da uživaju u gostoljubivosti u Jeep salonu.

Iznova potvrđena saradnja predstavlja nadgradnju uspeha ostvarenog tokom prethodne tri godine, kao i osnovnih vrednosti koje brendovi dele: sloboda, avantura i strast prema vožnji na otvorenom, sa svim iskustvima koja ona nosi. Vlasnici vozila dva brenda dele nešto veoma posebno – osećaj pripadnosti koji se često ogleda u visoko prilagođenim vozilima koja odslikavaju kreativnost i individualnost svojih vlasnika.

Za dodatne informacije o Jeep vozilima posetite stranicu www.jeep.rs

O kompaniji Harley-Davidson Motor

Od 1903. godine, kompanija Harley-Davidson Motor Company ostvaruje snove o ličnoj slobodi sa kruzerima, turing motociklima i prilagođenim modelima, kroz iskustvo vožnje i moto-događaje, te sa kompletnom linijom delova, dodataka, opreme, reklamnih proizvoda i odevnih predmeta za Harley-Davidson® motocikle. Za dodatne informacije, posetite stranicu www.h-d.com.

  O brendu Jeep

Sa više od 75 godina legendarnog nasleđa, Jeep je autentično SUV vozilo sa    sposobnostima, majstorstvom i raznovrsnošću koje su vodeće u klasi, a za ljude koji biraju neobična putovanja. Brend Jeep upućuje otvoren poziv da se život živi do maksimuma, nudeći kompletnu liniju vozila koja svojim vlasnicima nastavljaju da pružaju osećaj sigurnosti, tako da u svako putovanje mogu da krenu puni samopouzdanja. Linija Jeep vozila za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike obuhvata modele Cherokee, Grand Cherokee, Renegade, Wrangler, Wrangler Unlimited, a, od septembra meseca u Srbiji i Compass. Kako bi se izašlo u susret očekivanjima vozača u regionu, svi Jeep modeli u ponudi su sa volanom i sa leve i sa desne strane, kao i sa opcijama pogona na benzin i dizel.

(106)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments