1. Home
  2. Vesti
  3. VW Passat za kinesko tržište nagoveštava izgled sledeće generacije
VW Passat za kinesko tržište nagoveštava izgled sledeće generacije
1

VW Passat za kinesko tržište nagoveštava izgled sledeće generacije

2.09K
1
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen je predstavio novu generaciju limuzine iz D segmenta, model Passat namenjen kupcima u Kini. Za nas, odnosno za ostatak sveta, ova vest jeste važna i uzbudljiva, prevashodno zbog toga što verujemo da izgled verzije za kinesko tržište daje odličnu priliku za uvid u stil koji će krasiti novu generaciju Passata namenjenog globalnom tržištu, uključujući i evropsko.

Izgled verzije za kinesko tržište deluje bitno različito od onog koji krasi primerke koje mogu da kupe Amerikanci ili Evropljani. Sa fotografija se može zaključiti da je “kineski” Passat duži, kao i da verovatno ima produženo međuosovinsko rastojanje.

Iako dimenzije nisu objavljene, prostor za kolena na zadnjoj klupi izgleda poprilično izdašnije. Sama pojava Passata se može opisati kao jeftinija verzija Areteona, posebno gledano sa prednje strane vozila gde svetlosne grupe i maska hladnjaka deluju veoma slično rešenju viđenu na perjanici nemačke marke među putničkim automobilima.

Bočni profil je elegantan a proporcije vozila su dobro odmerene. Iako ovaj Passat krasi padajuća linija krova, u pitanju je tradicionalni sedan koji poseduje mali poklopac prtljažnika.

Premijera nove generacije Volkswagen Passata za evropsko tržište najavljena je od strane proizvođača za narednu godinu.

(2085)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Mirsad

jebo vas passat