1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz GLE izgleda upravo sleteo iz Alabame
Mercedes-Benz GLE izgleda upravo sleteo iz Alabame
0

Mercedes-Benz GLE izgleda upravo sleteo iz Alabame

2.05K
0
Podelite sa prijateljima:

Sudeći po fotografijama koje su pre nekoliko sati objavljene na Instagram profilu @frankfurtcarspotter, premijera nove generacije krosover modela Mercedes-Benz GLE samo što nije. Ne bi se našli iznenađenim ukoliko bi ga svetska publika videla već na predstojećem Salonu automobila u Parizu.

Primerak koji je uhvatilo oko objektiva je opremljen AMG paketom opreme, a novitet se našao „svezan“ na površini koja pripada frankfurtskom aerodromu.

Nova generacija Mercedesovog predstavnika u E segmentu krosover klase će deliti tek par zavrtanja sa postojećim modelom.

Naime, novajlija počiva na Mercedes High Architecture platformi, koja je 80 milimetara duža od postojeće. U nižim paketima opreme, štutgartski SUV će koristiti regularne čelične opruge, dok će opciono biti dostupno vazdušno ogibljenje.

Daimlerovi inženjeri su akcenat stavili na sposobnosti kada je terenska vožnja u pitanju, tako da je Active Body Controlsistem unapređen. Off-Road Plus postavka podiže ogibljenje za gotovo 50 milimetara

GLE će biti dostupan sa širokom lepezom izbora u pogledu agregata. Tu će biti GLE 450 sa novom kombinacijom 3,0-litarskog šestocilindraša i elektromotora. Za prenos snage je zadužen devetostepeni automatski menjač, koji pogonsku silu šalje na sva četiri točka. Opcioni reduktor je rezervisan za ljubitelje terenskih avantura. AMG verzije će stići nešto kasnije.

(2053)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments