1. Home
  2. Vesti
  3. Elektronskom cigaretom zažario Audi A5 Sportback
Elektronskom cigaretom zažario Audi A5 Sportback

Elektronskom cigaretom zažario Audi A5 Sportback

313
0
Podelite sa prijateljima:

Proizvođači elektronskih cigareta se ponose činjenicom da konzumentima ne prodaju i rak pluća u paketu sa savremenom verzijom duvana. Međutim, čovek ne može da se nada ničem dobrom od cigareta, bez razlike u kojoj formi one bile zapakovane.

Aktuelan dokaz nam dolazi s druge strane Lamanša gde je profesionalni igrač golfa iz engleskog Šefilda, Vil Hoksvort uspeo da popuni novinske naslove, ali ne kao uspešan sportista, već kao nesretnik koji je pretpreo značajnu štetu „zahvaljujući“ svojoj elektronskoj cigareti.

Naime, elektronska cigareta je bila u džepu Hoksvortove jakne koja je trenutno bila na njemu dok se nalazio za volanom svog liftbeka Audi A5 Sportback. U jednom trenutku, golfer je čuo prasak umerenog intenziteta koji je dopirao iz jakne, a vrlo brzo je shvatio da je cigareta u stvari uzrokovala problem.

Nakon što je pokušao da je izvadi iz džepa, dobio je opekotinu a cigareta je završila između prednjeg sedišta i centralnog tunela. Samo nekoliko sekundi je bilo potrebno da se otvoren plamen raširi po automobilu, nakon eksplozije baterije koju je Hoksvort prema sopstvenom iskazu zamenio par dana ranije.

Bilo kako bilo, golfer namerava da tuži kompaniju koja je proizvela elektronsku cigaretu, iako navodi da u prethodne četiri godine nije iskusio nikakav problem u konzumaciji cigarete. Kompanija Efest se nije oglašavala ovim povodom.

Na kraju, zaključak je nedvosmislen. Samo je jedan način da vam pušenje pričini zadovoljstvo, bez opasnosti po zdravlje, a on svakako ne „pokriva“ ideju s elektronskim cigaretama.

AutoRepublika

(313)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments