1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 3 GT u ponudi još samo dve godine?
BMW serije 3 GT u ponudi još samo dve godine?
0

BMW serije 3 GT u ponudi još samo dve godine?

253
0
Podelite sa prijateljima:

Budućnost moedela BMW serije 3 GT, nije izvesna već neko vreme. U januaru su se pojavile prve glasine o skoroj obustavi proizvodnje ovog modela, dok je početkom leta bilo priča o tome da će se ovaj nepopularni model jednostavno transformisati u seriju 4 GT. Ipak, prema najnovijim šuškanjima u automobilskoj industriji, koja deluju i najlogičnije, proizvođač će se u potpunosti odreći serije 3 GT, a svoj fokus će u punoj meri izmestiti na Gran Coupe varijantu serije 4. 

Prema izvorima na koje se poziva BMWBLOG, proizvodnja serije 3 GT će biti okončana u julu 2020. godine, a naslednik neće biti predstavljen. Jednostavno, procena rukovdstva kompanije je, da je u ekonomskom smislu, bespredmetno nuditi model za kojim je tražnja na niskom nivou.

Ukoliko se ovi navodi obistine, imaćemo jednu kratku pauzu u ponudi i samog Gran Coupe modela serije 4. Naime, prilikom smene generacija, proizvodnja aktuelne verzije će biti obustavljena tokom 2020. godine, dok će zamena debitovati godinu dana kasnije.

Nova serija 4 bi trebalo da koristi arhitekturu čisto električnog modela BMW i4, čija će se premijera najranije desiti u terminu koji se odnosu na 2020. godinu. Sa prodajom bi se krenulo godinu dana kasnije.

Za bilo kakvu pouzdanu informaciju, ipak treba sačekati zvanično saopštenje za javnost BMW grupe.

(253)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments