1. Home
  2. Vesti
  3. BMW M850i u pokretnim slikama (VIDEO)
BMW M850i u pokretnim slikama (VIDEO)
0

BMW M850i u pokretnim slikama (VIDEO)

477
0
Podelite sa prijateljima:

Kada smo bili mali, roditelji bi nam obično skretali pažnju da ne zurimo u nešto kao hipnotisani, prosto, nije kulturno… Međutim, ovoga puta nam (vam) je sve oprošteno.

Nakon dvadesetak godina, BMW je konačno „isterao iz garaže“ novi BMW serije 8. Zapravo, ovaj model zamenjuje seriju 6 kupe, a debitovao je u petak na Le Manu. Bavarci, kao što smo i očekivali, „častili“ su nas i serijom promotivnih video klipova u kojima je glavni protagonista M850i.

U tri spota imamo mogućnost da uživamo i saznamo neke stvari u vezi sa novom „osmicom“, kao na primer da ovaj model poseduje najtanja kućišta prednjih svetala ikada, kada je jedan (serijski) BMW u pitanju. Takođe, primetno je odsustvo zadnjih naslona za glavu, a zašto je to tako, pogledajte u videu.

Ukoliko ste ljubitelj napredne tehnologije, obožavaćete seriju 8 i njenu sposobnost da ažurira softver „u hodu“ uz prisustvo integrisanog softvera kao što je Skype for Business i Microsoft Office 365. Takođe, tu je i nova generacija „head-up“ displeja sa 16 odsto većom projekcionom površinom, uz novu 3D grafiku.

Kao što se i očekuje od jednog ovako luksuznog i prestižnog automobila, kupci sa dubokim džepom dobijaju instantnu priliku da ruku zavuku još dublje u isti. BMW, kada je reč o ovom atraktivnom kupeu, u ponudu stavlja Bowers & Wilikins Diamond Surround Sound sistem sa 16 zvučnika i 1.375 W, laserske farove, M Sport paket i krov od CFRP-a.

BMW naravno tek započinje sa formiranjem serija 8 porodice, koja će se proširiti i na kabriolet, Gran Coupe i M model.

 

(477)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments