1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. BMW Motivation 2018. – vatromet nostalgije
BMW Motivation 2018. – vatromet nostalgije

BMW Motivation 2018. – vatromet nostalgije

1.07K
0
Podelite sa prijateljima:

Bmw Motivation 2018 skup je održan u nedelju na Novom Beogradu, odnosno na površini gde centralno mesto zauzima nedavno otvoreni BMW Servis 6+. Prikazana su BMW vozila koja ne mogu da se vide svaki dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najstariji, a po našoj proceni, ujedno i najatraktivniji primerci koje smo zapazili su legendarni model BMW 2000cs iz 1966. godine, kao i serija 6 3.0 CSi, iz 1970. godine, a sa kojima se inače družimo na češćim osnovama u BMW muzeju.

Međutim, pored ovih vozila, mogli smo da vidimo plejadu BMW lepotana iz različitih segmenata, i iz različitih perioda života, kako giganta iz Minhena, tako i nas samih. Kako ne bi izgubili vezu sa aktuelnim trenutkom, Delta Motors, kao ovlašćeni distributer vozila marki BMW i Mini, prikazala je iskrenim zaljubljenicima predstavnike i serije: i3; i8.

 

Pored iskrenih zaljubljenika u automobilizam, i ono autentično, što samo BMW može da ponudi, skup su propratili i predstavnici Auto-moto udruženja Vojvodina, koji su sa svojim promoterima odvojili deo vremena za najmlađe. Naime, kroz akciju Rumenko, mališani su mogli da se upoznaju sa osnovama ponašanja u saobraćaju. Ujedno, klinci su bili najveće zvezde manifestacije.

 

Kakav bi to bio skup BMW poklonika, da ga svojom muzikom nisu upotpunili poznati zaljubljenici marke, rep izvođači Pinke i Dabi man.

 Na kraju, pobednici takmičenja u različitim kategorijama i nisu bili tako važni. Pobedili smo svi koji smo na ovako maestralan način, proveli sunčanu nedelju.

 

Hvala organizatorima skupa, BMW klub Srbija i Delta Motors.

Vidimo se ponovo!

 

 

 

(1070)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments