1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Motocikl sa Audijevim V6 agregatom (galerija)
Motocikl sa Audijevim V6 agregatom (galerija)
1

Motocikl sa Audijevim V6 agregatom (galerija)

991
1
Podelite sa prijateljima:

Na eBay-u se pojavio jedinstven motocikl. 

Ko ga je preradio i kako ostaje misterija, no priča je i bez toga veoma zanimljiva. Naime, u opisu stoji da ovaj motocikl, koji nosi jednostavan naziv Supercharged Monster Bike pokreće 2,6-litarski V6 motor. Pogonska jedinica skinuta je iz jednog Audija A4, a do trenutka ugrađivanja u motocikl, agregat je prešao 112.000 kilometara.

Ovo nije kraj transferima iz automobila u motocikl. Naime, ovaj dvotočkaš poseduje i superpunjač, koji je „presađen“ iz Mercedesa SLK.

Što se tiče drugih transformacija, felne su poreklom iz Harley-Davidsona, a za zaustavljanje ove mašine zadužene su kočnice iz modela Suzuki GSX-R.

Osoba koja prodaje motocikl napisala je da konkretan model poseduje potpuno automatski menjač, mada nije precizirano odakle je takva transmisija stigla u ovog mehaničkog Frankenštajna.

Ipak, ako je neko do sada i postao zainteresovan da kupi ovaj motocikl, moraće da se strpi još neko vreme, jer je mašina prodata za 7.150 američkih dolara.

 

(991)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Kako li je ovom čoveku palo na pamet da ugradi V6 motor u motocikli….