1. Home
  2. Vesti
  3. Opel na Sajmu automobila u Novom Sadu
Opel na Sajmu automobila u Novom Sadu
0

Opel na Sajmu automobila u Novom Sadu

172
0
Podelite sa prijateljima:

Opelov štand na 15. sajmu automobila u Novom Sadu biće prepun iznenađenja, ali i redovno dobrih ponuda kada su popusti i pogodnosti finansiranja u pitanju. Novosadsku publiku očekuje ekskluzivna domaća premijera novog Opelovog urbanog krosovera pod nazivom Crossland X.

Crossland X pretpremijerno je predstavljen početkom godine predstavnicima medija, flotnim kupcima i prijateljima brenda. Novi Sad je dobio privilegiju da ovaj model premijerno mogu da vide svi zainteresovani i da se izbliza upoznaju sa njim. Ujedno sa ekskluzivnim prikazom počinje i prodaja Crossland X modela na domaćem tržištu, pa oni koji se u njega zaljube „na prvi pogled“ mogu kupiti svoj primerak po ceni već od 13.760 evra za Enjoy paket opreme i benzinski 1.2 litarski motor od 81 ks. Za one koji žele „više i jače“, Crossland X u Innovation paketu opreme i 1.6 litarskim dizel agregatom koji ostvaruje 99 ks može biti njihov po ceni od 16.780 evra. Cene ostalih verzija ovog modela, kao i cene ostalih modela biće objavljene uskoro.

(172)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments