1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Acura priprema još jedan krosover
Acura priprema još jedan krosover
0

Acura priprema još jedan krosover

50
0
Podelite sa prijateljima:

Japansko-američka marka Acura u vlasništvu Honde najavila je još jedan novi model. Još uvek ima malo zvaničnih informacija: poznato je, na primer, da će uskoro debitovati kao koncept – tokom događaja Monterey Car Week, koji će se sledeće nedelje održati u Kaliforniji.

Iz kompanije su takođe rekli da će to biti krosover, ali su za sada odlučili da ime zadrže u tajnosti.

Japanski proizvođač je ovu najavu propratio jednom tizer-fotografijom, koja je malo otkrila izgled izložbenog automobila. Sudeći po tome, novi model je krosover sa karoserijom nalik kupeu jarko plave boje. Očekuje se da će serijski model, koji će se zasnivati na konceptu koji se sprema za debi, biti prikazan 2025. godine.

Na fotografiji je deo zadnjeg dela sa kosim zadnjim staklom i izvajanim oblicima vrata prtljažnika i zadnjih krila. Pored toga, može se videti i svetleći natpis sa imenom marke i svetlima, napravljenim kao jedan element: gornji deo je puna crvena traka, donji deo je napravljen od tankih vertikalnih poteza.

Poznato je da će budući krosover Acure dobiti potpuno električnu tehnologiju, međutim, još nema detalja o tome. Kompanija je takođe saopštila da će novajlija biti prvi serijski model koji će biti zasnovan na novoj Hondinoj razvojnoj platformi namenjenoj narednim električnim vozilima.

Pored toga, kompanija je saopštila da će proizvodnja biti postavljena u modernizovanoj fabrici u Ohaju, koja će postati glavna za proizvodnju električnih automobila japanskih brendova namenjenih tržištu Severne Amerike. Datum lansiranja neimenovanog novog proizvoda (kompanija ga je do sada označavala samo kao Acura Performance EV) još nije objavljen.

U međuvremenu, Acura ne zaboravlja na aktuelne modele. Tako je nedavno predstavljen ažurirani krosover RDX, koji je osvežen novom maskom hladnjaka, novim felnama i revidiranim enterijerom. Konstuktori nisu pipnuli tehnologiju tokom ažuriranja, o čemu vas izvestismo neki dan pre.

AutoRepublika

(50)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments