1. Home
  2. Vesti
  3. Mitsubishi Outlander se sprema za debi u modernizovanom izdanju
Mitsubishi Outlander se sprema za debi u modernizovanom izdanju
1

Mitsubishi Outlander se sprema za debi u modernizovanom izdanju

136
1
Podelite sa prijateljima:

Mitsubishi je ovih dana veoma prisutan u svetskim poslovnim i automobilskim medijima, najpre zbog najave, a potom i ozvaničenja japanskog saveza konstruktora četvorotočkaša. Sada u ovom izveštaju pišemo najavu za novi Outlander koji bi ponovo mogao biti ponuđen Evropljanima, i to u formi dopunjivog hibrida. Ipak, za sada je izvesna samo ponuda u domovini marke.

Idu zvanične priče kako će novajlija biti prepoznatljiv po „više rafiniranoj i sofisticiranoj“ spoljašnosti, najpre što se njuške tiče, mada se baš i ne može zaključiti iz rasploživih tizera. Naprotiv, deluje da će novi Outlander biti veoma sličan aktuelnom. Za očekivati je da osavremenjeni japanski krosover ponudi i poboljšani sistem dopunjivog hibrida s dužim dometom, i između ostalog, boljim muzičkim uređajem marke Yamaha. Kao takav bi verovatno bio i primamljiviji izbirljivim Evropljanima.

U unutrašnjosti Outlandera možemo očekivati „znatno unapređen“ kvalitet. Kompanija još nije objavila previše pojedinosti, ali jeste potvrdila da će novi SUV ponuditi ventilirana sedišta od poluanilinske kože. Pored toga,dobiće i novi 12,3-inčni središnji info-zabavni displej uz pomenuti audio uređaj Yamahe. Ovj bi pak trebalo da ponudi četiri podešavanja „realističnog zvuka“.

Ali to nisu samo kozmetičke promene, jer će krosover biti opremljen novom baterijom koja će „značajno proširiti domet u bešumnom režimu vožnje“. Mitsubishi je takođe nagovestio da će automobil doneti više snage, što će rezultirati „glatkim ubrzanjem“. Promene će takođe biti napravljene na sistemu vešanja i novopodešenom sistemu upravljanja. Proizvođač automobila iz Azije obećava da će udobnost vožnje biti „za klasu viša“ od one koju nudi konkurencija današnjice.

Pojedinosti će biti objavljene u narednim nedeljama. Istovremeno se postavlja pitanje da li će novi Outlander modernizacijom stići i na evropska tržišta. Kako od uvoda sugerišemo, azijski proizvođač automobila je ranije pričao o svom povratku, a na sajtu češkog predstavništva još uvek postoje informacije da će se vratiti već ove godine.

Restilizacija, koja će doneti još bolji elektrifikovani pogonski sklop, bi tako mogla da bude zanimljiva prilika da se portfelj, koji značajnim delom čine prepakovani Renaultovi automobili (najnoviji Mitsubishi Colt i ASX su rebrendirani Clio i Captur iz Renaulta) dopuni modelom koji zapravo zaista dolazi iz Japana.

AutoRepublika

(136)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

A da vrate Pajero u život, kao muški automobil. Legendu.