1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Novi tizer Alfe Romea Milana otkriva sportsku i elegantnu siluetu
Novi tizer Alfe Romea Milana otkriva sportsku i elegantnu siluetu
1

Novi tizer Alfe Romea Milana otkriva sportsku i elegantnu siluetu

210
1
Podelite sa prijateljima:

Realno gledano, baš su dosadni proizvođači sa tizer-predstavljanjima svojih modela. Ali, šta da se radi, javnost treba izvestiti, stoga i dalje prenosimo ovakve vesti. Elem, trendu se priklonila i Alfa Romeo, i sada je na repertoaru četvrti tizer najvažnijeg noviteta koji je planiran od strane milanskog brenda za ovu godinu.

Kao što verovatno znate, u pitanju je mlađi brat Tonalea, nazvan po uredniku ove vesti ( 😉 ) – Milano…

Nakon što smo videli novi Milano skriven pod ceradom, objavljujući njegovo ime na velikom baneru, videli prve kamuflirane prototipove u radionicama brenda i otkrili znak sa imenom, sada je red na bok. Zatamnjen kako bi se sprečilo da se vidi više detalja, ovo je prvi put da Alfa Romeo pokazuje svoj profil. Pogled sa desne strane otkriva kratku prednju haubu veoma suženu na kraju, njeno nagnuto vetrobransko staklo i sportski zadnji deo sa spojlerom na vratima prtljažnika.

Milano ima sugestivniji izgled jer se oslobađa kamuflaže koja deformiše neke delove karoserije, kao što je zadnji deo. Pored toga, po prvi put se može videti profil zadnjih svetala, koja svetle u obliku bumeranga, detalj koji do sada nije viđen jer je Alfa Romeo više nego dobro zakamuflirala zadnja svetla; praktično nemoguće ih je videti čak ni na špijunskim fotografijama prototipova najmanje Alfe.

Ono malo što pokazuje jeste da prati konturu male police poklopca prtljažnika, tako da se očekuje neprekidna linija od jednog kraja do drugog za pozicijsko svetlo, nasleđujući od Tonalea trodimenzionalne segmente koji se nalaze na donjoj ivici. Moderan i upečatljiv dizajn, savršeno prepoznatljiv kao nova generacija Alfe koja će takođe preneti ovaj duh u unutrašnjost.

Milano će biti dugačak oko 4,25 metara, tako da će biti nešto veći od Jeepa Avengera i Fiata 600 (test potonjeg u subotu). Dva modela sa kojima deli platformu pored benzinskih motora sa tehnologijom MHEV od 136 KS i 160 KS, ovaj drugi sa pogonom na sva četiri točka, plus dva čisto električna: sa 156 KS i 240 KS, najmoćniji sa znakom zelene deteline sa četiri lista i sa pogonom na sve točkove, oba sa maksimalnim dometom od 400 kilometara.

Sve detalje ćemo znati 10. aprila, kao i datum njegovog dolaska na tržište.

AutoRepublika

(210)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Nije tesko predpostaviti da ce Milano biti „brat“ modela 600 – kompaktan SUV za siroke mase. Sef Alfe, Jean-Philippe Imparato, obecao je da ce ovo biti poslednji SUV model Alfe i da se od ovog momenta posvecuje sportskim limuzinama – novoj Giuliji, novoj velikoj Alfi i, ako Bog da, neki novi kupe!