1. Home
  2. Life
  3. DS predstavio torbu za piknik od pet „soma“ evra
DS predstavio torbu za piknik od pet „soma“ evra
6

DS predstavio torbu za piknik od pet „soma“ evra

103
6
Podelite sa prijateljima:

Premijum automobil dolazi sa vrhunskim dodacima, a francuski DS, luksuzni brend koncerna Stellantis, sprema se za predstojeće proleće. Predstavili su torbu za piknik kreiranu u saradnji između DS Design Studija iz Pariza i La Malle Bernarda, najstarijeg proizvođača torbi za piknik u Francuskoj.

Unutra mogu da se nađu prostor za četiri bento kutije, četiri kompleta pribora za jelo, četiri platnene salvete i četiri čaše Guy Degrenne. Takođe uključuje dasku za sečenje, sklopivi nož Laguiole od Kloda Dozormea i konobarski nož od L’Atelier du Vin. I na kraju, postoji petlja za kutije sa začinima.

Konstrukcija torbe je drvena, spolja je presvučena „Nappa“ kožom, a unutrašnja tkaninom. Zainteresovani mogu da ugraviraju torbu sa svojim inicijalima i da je prilagode svom DS-u.

Ostaje samo da kažemo i cenu. Ovo zadovoljstvo koštaće 5.000 evra. Čovek može da se zapita da li DS pokušava da glumi Rolls-Royce, gde je izuzetno skupa dodatna oprema normativ. Ovaj britanski brend nudi i torbu za piknik za četiri osobe, ali prema starijem članku Blumberga, njene cene su i dalje za jedan red veličine veće.

AutoRepublika

(103)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Napokon vest o nečem smislenom.

BB

mene to podsjeća na ovu situaciju:
https://www.youtube.com/watch?v=_-J0xPfbRr0
😀

Matija

Drska cena za smesnu ponudu?! Nekoliko hiljada evra za malo salate, malo sira, malo kolaca, pice u epruveti?! Rolls nudi kristalne case i ohladjeni sampanjac! Ni jedno ni drugo nije za nas, najmanje zbog cene! 🙂 Nema bureka, nema cevapa, nema jagnjetine i prasetine, gajbe piva, itd. 🙂

BB

Pravo da ti kažem, nema na čemu da im zavidim 😉

igi

Čekam Pekijev jednodnevni test, samo njegovom sudu verujem.

MRN

😀