1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Kupci vole „ružne njuške“ BMW-ovih Serija 4 i 7
Kupci vole „ružne njuške“ BMW-ovih Serija 4 i 7
3

Kupci vole „ružne njuške“ BMW-ovih Serija 4 i 7

317
3
Podelite sa prijateljima:

Uprkos tome što su reakcije najšire automobilske javnosti, izražene posebno putem globalne mreže, modeli nemačkog proizvođača plemenitih automobila BMW-a s predimenzioniranim rešetkama hladnjaka imaju puno uspeha kod kupaca. Govorimo o perjaničnom sedanu iz Serije 7 i raznorodnim formama aduta iz Serije 4. Obe modelne linije su ostvarile rast prodaje u 2023. godini.

Dakle, BMW Serije 7 je isporučen u tiražu koji je za 80,9% jači od prošlogodišnjeg obima. S druge strane, Serija 4 je za 37,4% bila više tražena prošle u odnosu na pretprošlu godinu. Ne možemo a da ne spomenemo da su više tradicionalno stilizovane Serije 2 i 3 indeksirale drastično blaži rast popularnosti. Takođe i BMW Z4 je prodat u kontingentu koji je za petinu „deblji“ od lanjskog.

Verujemo da nema boljeg obrazloženja ovakvog trenda od onog koje otkriva da BMW komponuje muziku spram sentimenta uva uske ciljne grupe, a ne najšireg auditorijuma. Uostalom, BMW je iskonski pozicioniran kao premijum brend i taj imidž nije previše razvodnjen, čak ni danas.

AutoRepublika

(317)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
MRN

Bitan je samo ukus istinskih potencijalnih kupaca. A u odnosu na njih su očito u potrebnoj meri „uboli“ sa pomenutim modelima.

Bungi

Ma kako da ne.? 🤔To je kao da kažeš kako muškarci vole ružne žene. 🥴

MRN

Zna li se možda udeo električara i7 i i4 u ukupnim rezultatima prodaje njihovih „porodica“?
Ako ne grešim, medju M modelima BMW-a, u 2022. godini najprodavaniji je bio upravo jedan električar. I to i4 M50. Ne znam kako je bilo u 2023. godini.