1. Home
  2. Vesti
  3. Ni Citroen ne zna šta će s Twitterom nakon što ga je preuzeo Mask
Ni Citroen ne zna šta će s Twitterom nakon što ga je preuzeo Mask
3

Ni Citroen ne zna šta će s Twitterom nakon što ga je preuzeo Mask

1.09K
3
Podelite sa prijateljima:

Mesecima unazad pratimo životnu sagu Ilona Maska i u poslednje vreme najviše pažnje medija je privukla njegova, sada uspešno realizovana, ideja o preuzimanju kompanije koja upravlja radom nobles društvene mreže zvane Twitter. Neposredno nakon što je (su)vlasnik Tesle „zaseo“ u Twitteru krenuo je s otpuštanjem rukovodećeg kadra, uključujući i izvršnog direktora.

Razvojem događaja su ostali zbunjeni nadležni iz automobilskih kompanija, posebno oni zaduženi za marketing i promociju, a koji su po pravilu koristili reklamnu platformu koju nudi ova pomodarska, da ne kažemo snobovska društvena mreža. Njihova konfuzija i nemogućnost donošenja adekvatne politike koja bi definisala buduće ponašanje konstruktora i jeste razumljiva jer zvuči potpuno suludo kupovati proizvode i usluge od direktne konkurencije.

Zatečeni su i u Citroënu, a kako se osećaju možda najbolje govori i objava koja je juče postala javna, a koja u bukvalnom prevodu glasi „Zdravo platformi društvene mreže koja je u posedu jednog od naših rivala na tržištu“:

Iako formalno Citroën trenutno nije prisutan na američkom tržištu, ali svakako da je u planu elektrifikacije koji sprovodi Stellantis u Evropi. Podsetićemo da Stellantis želi da počev od 2030. godine u Evropi prodaje samo električne automobile, što će reći da će rivalstvo američkog i francuskog proizvođača bivati sve očitije.

Pride, Citroën već i sada nudi određeni broj baterijskih vozila kupcima na našem kontinentu, a tu se posebno ističu modeli ë-C4, ë-C4 X, ë-Berlingo, i naravno omiljeni i sićušni Ami. Gali su nedavno prikazali i prototip Oli EV Concept, koji predstavlja zapravo nesvakidašnji kamion izrađen od recikliranih materijala.

Za sada pak nije jasno na šta će se Twitter izmetnuti nakon što ga je preuzeo kontroverzni Ilon Mask, niti na koji način bi se to moglo odraziti na poziciju proizvođača automobila koji su mrežu koristili kao plaćenu platformu za promociju proizvoda i usluga. U međuvremenu, juče smo pisali i o tome da je rukovodstvo američkog General Motorsa privremeno obustavilo marketinške promocije na Twitteru, barem one plaćene, dok je Fisker u potpunosti okrenuo leđa Twitteru. S druge strane, Ford nastavlja interakciju s kupcima koji su aktivni na ovoj mreži (uostalom kao i GM), ali ne znamo da li će biti voljan da plaća reklame Twitteru.

AutoRepublika

(1088)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Сирће

Zašto je Twitter nobles pomodarska snobovska društvena mreža?

Sirće

Zašto je Twitter „nobles pomodarska snobovska“ društvena mreža?

BB

Ne znam po čemu, osim pogonskog „goriva“, je sličan ijedan Tesla sa bilo kojim električnim Citroenom…. 🤔
Dobro, imaju 4 točka 😂🤣