1. Home
  2. Video
  3. Sa ovim automobilom Ričard Hamond putuje svakodnevno na posao (VIDEO)
Sa ovim automobilom Ričard Hamond putuje svakodnevno na posao (VIDEO)
2

Sa ovim automobilom Ričard Hamond putuje svakodnevno na posao (VIDEO)

1.44K
2
Podelite sa prijateljima:

Pa, svakako je u pitanju pomalo čudan izbor za takav tip putovanja… 

Ričard Hamond nastavlja da stvara sadržaj za YouTube kanala DriveTribe, iako je istoimena društvena mreža u potpunosti propala. Hamond sa velikim uspehom dalje razvija YouTube kanal, a sada smo dobili priliku da saznamo šta ovih dana Hamster vozi do posla i nazad.

Izbor je pao na Dodge Charger SRT Hellcat. Zapravo, Hamond će tek početi da testira ovaj automobil, tako što će ga svakodnevno koristiti za prevoz od kuće do radnog mesta i u suprotnom smeru. S obzirom na činjenicu da je britanski voditelj pasionirani ljubitelj američkih muscle cars ne čudi nas činjenica da se odlučio baš za ovaj Charger…

Pogledajte video:

(1444)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Bungi

Izbor je ok, jedino što moraš imati benzinsku pumpu u privatnom vlasništvu da napojiš ovu žednu životinju.

TheStig

Ili moraš zivjeti u zemlji u kojoj je jeftino gorivo kao npr Rusiji 😁