1. Home
  2. Video
  3. Rumunija: Putnici srećno preživeli udar voza u automobil (VIDEO)
Rumunija: Putnici srećno preživeli udar voza u automobil (VIDEO)
0

Rumunija: Putnici srećno preživeli udar voza u automobil (VIDEO)

718
0
Podelite sa prijateljima:

Pomalo nadrealna situacija sa srećnim epilogom se zbila u ranijem delu nedelje u susednoj državi. Ishodu je doprinelo to što su vozač i suvozač uništenog automobila pokazali brzu reakciju i napustili vozilo pre nego što je moglo biti kasno.

Međutim, da je vozač zaista bio s razumnim reakcijama, do incidenta ne bi ni došlo. Evo šta se dogodilo. Vozilo se zateklo na šinama u pokušaju da pređe preko pružnog prelaza u momentu kada se s desne strane približavala šinska kompozicija. Bilo je već kasno da bi automobil bio u mogućnosti da napusti kritično mesto, a isto tako ni mašinovođa nije imao dovoljno vremena da, pod silnim naletom inercije, zaustavi voz. Tako je lokomotiva snažno udarila automobil.

Nemio događaj se dogodio u utorak u popodnevnim satima u mestu Bivolarje, kada se karavan Škoda Octavia RS našao na ruti voza koji je saobraćao na relaciji Sučeava-Putna. Snimak nesreće je dostupan zahvaljujući tome što su aktivne bile nadzorne kamere, preneo je lokalni list stiridesuceava.net.

Ispostavilo se da to što je volan performantne Octavije montiran s desne strane, nije uslovilo nesreću jer je i voz dolazio baš sa strane na kojoj je vozač sedeo, pa mu vidljivost nije bila ugrožena. Škodu koja je u udesu uništena u potpunosti, prvi je napustio suvozač, a zatim je usledio i izlazak vozača, nakon što je lokomotiva gurala zlosrećno vozilo dužinom od nekoliko desetina metara.

Ni on, a ni saputnik nisu prihvatili da odu u obližnju bolnicu na medicinski pregled jer je ustanovljeno da su im povrede lakše prirode. Logično, niko iz voza nije osetio posledice udesa.

Lokalne vlasti iz regije Sučeava su otvorile istragu po ovom pitanju i očekuje se da se kroz tu proceduru dođe do preciznih informacija o tome pod kojim se okolnostima dogodila nesreća.

Pogledajte kako je to izgledalo.

AutoRepublika

(718)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments