1. Home
  2. Sponzorisani tekst
  3. Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata
Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata

Sajam korišćenih vozila u Beogradu po drugi put otvara svoja vrata

484
6
Podelite sa prijateljima:

Sajam automobila u Beogradu tek što je zatvorio svoja vrata, a glavni grad Srbije po drugi put za redom otvara vrata i “Sajmu korišćenih vozila” koji se ove godine održava od 2. do 5. juna u beogradskoj Štark Areni pod sloganom “Kupiš danas, voziš sutra”.

Čini se da automobilska industrija i dalje nije prevazišla probleme u proizvodnji koji su se pojavili već na samom početku pandemije Covida 19, te se na isporuku novih putničkih vozila mnogih brendova i danas čeka duže od godinu dana, a vozila koja su dostupna odmah za isporuku, gotovo da ne postoje.

”Kupiš danas, voziš sutra – to je slogan ovogodišnjeg Sajma koriščenih vozila. Kompletna organizacija sajma ovim sloganom želi da pošalje snažnu poruku svim posetiocima da su sva vozila izložena na istom odmah dostupna za isporuku. Dakle, nema čekanja.” – kaže Filip Mrlješ, osnivač sajma.

Sajam korišćenih vozila je nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenih vozila starosti od 1 do 6 godina, te se očekuje da će sva izožena vozila biti najbolja moguća, a verovatno i jedina alternativna rešenja za kupovinu novog vozila.

”Ovogodišnji sajam  korišćenih vozila odlikovaće dva puta veća kvadratura izložbenog prostora i značajno bogatija ponuda vozila cenovnog ranga ispod 15.000 EUR u odnosu na prošlu godinu. Osobe zadužene za kompletnu organizaciju sajma su se potrudile da posetiocima obezbede najkvalitetniju moguću ponudu, time što su na sajmu okupili gotovo sve kompanije koje se tradicionalno ističu kvalitetom i sigurnošću. Garancije koje kupci dobijaju prilikom kupovine nekog od vozila sa sajma, iz godine u godinu, sve su sličnije onima koje dobijaju kada kupuju novi automobil.” – zaključuje Mrlješ.

Osim korišćenih vozila, dobar deo izlagačkog prostora zauzeće i nova vozila i to većinom ona koja su raspoloživa za isporuku u najkraćem vremenskom periodu, poručuju iz organizacije. Kupci će na sajmu moći da pronađu i bogatu ponudu aluminijumskih felni, pneumatika, karoserijskih dodataka u ostale dodatne opreme, servisa, elektro-punjača i proizvoda i usluga svih ostalih delatnosti koje se na bilo koji način naslanjaju na automobilsku industriju. ATV/Quad vozila i motocikli će i ove godine biti poseban deo ponude sajma i nešto za čim je potražnja prilično velika što je i logično jer je za njih sezona nabavke uveliko počela.

Kao i prethodne godine i ove godine su događaj podržali ”NIS & Gazprom NEFT”, sajt polovniautomobili.com, CA-Leasing i CA-Banka, Auto1 group i mnoge druge kompanije.

PR saopštenje

(484)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Mladi polovnjaci su cenom postali tako blizu cena novih vozila (a nekada čak i skuplji), tako da je veliko pitanje ekonomske isplativosti kupovine mladih polovnjaka. Naravno, tu je i pitanje da li ste u nepremostivoj stisci oko rokova isporuke novih vozila pa da morate pristati maltene na ucene pojedinih prodavaca mladih polovnjaka.

TheStig

Kao i sa svim u zivotu sam placas cijenu lose anticipacije izbora trenutka za nesto. Glavna razlika između bogatih i siromasnih je upravo ova. Bogati gledaju i globalno i lokalno sta se desava da bi se okoristili. Prosjecan stanovnik zivi od danas do sutra i kaze sebi „ma sta mene briga za COVID, situaciju u Ukrajini ili bilo sta slicno“.

I kad prođe kriza vozila će novih biti sve manje globalno, ne samo kod nas.

Laki

Realno. 👍

Marko

@Moron Cena japanskih mladjih pa donekle i starijih polovih automobila (Toyota/Honda npr) je jako bliska ceni novih jer su automobili kvalitetni, pouzdani i trajni. S druge strane nemackom smecu poput Wagen grupacije, ili Mercedesa/BMW-a cena kako god okrenes vec posle 15/20,000km pada astronomski, jer su loseg kvaliteta, nepouzdani i skupi/komplikovani za popravku. Nemackog kvaliteta vec davno nema, a nije bolje ni sa ostalim evropskim brendovima. Za korejski i kineski auto morate mrzeti voznju da ih kupite, a mozda cak malo i same sebe. Toliko.

Rikošet

Sve mi se čini da je s polovnjacima kao i sa silikonima. Na prvu sve to odlično izgleda, ali…

Hasan

Nemoj tako, nisu polovnjaci napravljeni od drugog i drugačijeg materijala, to su ti isto BOOBIES, ali malo gnječene, grickane i valjane… Tako da uopšte to nije mezdrava varijanta 🙂

Izmenjeno 1 godina pre od strane Hasan