1. Home
  2. Sponzorisani tekst
  3. Prednosti kupovine auto delova na internetu
Prednosti kupovine auto delova na internetu

Prednosti kupovine auto delova na internetu

352
3
Podelite sa prijateljima:

Poslednjih godina beleži se konstantan rast kupovine na internetu koja ne zaobilazi ni prodaju automobilskih delova. Auto delovi su se tradicionalno kupovali posetom obližnjoj radnji koja je imala određeni asortiman i cene. Ali, kao i sa drugim stvarima, kupovina auto delova se takođe preselila na internet, i postoje neke očigledne prednosti u odnosu na tradicionalne prodavnice automobila. Evo nekih od prednosti:

Raznovrsna paleta proizvoda

Internet prodaja auto delova je donela sa sobom veliku prednost za sve potrošače. Samim tim što prostor za predstavljanje artikala nije limitiran, kao u klasičnoj prodavnici, to omogućava mnogo veću ponudu. Time je omogućen pristup većem broju proizvođača kao i cenovnim kategorijama. Kupac na kraju profitira jer u većini slučajeva može kupiti deo boljeg kvaliteta po istoj ceni kao u obližnjoj prodavnici.

Lakša pretraga

U poređenju sa oflajn prodavnicama, onlajn prodavnice imaju postavljenu bazu podataka zaliha, što čini pronalaženje dela relativno lakim. U većini slučajeva, kupci ih mogu pronaći preko modela i imena proizvođača automobila. U svakom slučaju, vrlo je jednostavno i lako pronaći ono što vam je potrebno dostupno za nekoliko minuta.

U slučaju da ga ne možete pronaći, možete jednostavno preći na drugi portal. Sve ove informacije su dostupne u roku od nekoliko minuta bez gubljenja mnogo vremena u poređenju sa posetom oflajn prodavnici. Ozbiljnije internet trgovine imaju i korsničku podršku pa uvek možete pozvati Call centar za savet prilikom kupovine.

Lakša kupovina

U savremenom dobu kada je nedostatak vremena za odmor veliki problem svih zaposlenih, ovakav vid kupovine predstavlja veliko olakšanje za svaku porodicu. Sa nekoliko klikova mišem na računaru i nekoliko dodira pametnog telefona, možete pronaći deo koji tražite sa dostavom na kućnu adresu.

Većina internet trgovina takođe obavlja uslugu dostavljanja o svom trošku tako da ćete i na ovaj način kupovine uštedeti svoje vreme i novac. Štaviše, lako možete vratiti proizvod ako ne odgovara vašem vozilu bez mnogo muke.

Visok kvalitet i niska cena

Kada kupite bilo šta, sa renomirane web stranice, možete imati velike koristi od kvaliteta po niskoj ceni. To znači da ih kupujete direktno od dobavljača i prevazilazite troškove plaćene lokalnoj prodavnici ili prodavcu. Uvek se preporučuje kupovina proizvoda sa poznatog portala kako ne biste morali da se suočavate sa bilo kakvim problemima u vezi sa uslugom, kvalitetom i cenom. Ako niste sigurni za kompaniju, možete pročitati recenzije na mreži pre nego što donesete odluku o kupovini.

Veoma je bitno da kupujete auto delove od proverenih prodavaca. Ukoliko tražite originalne iil visokokvalitetne rezervne delove u Srbiji, nema boljeg mesta od Lefindes auto delovi. Sa pristupom svim relevatnim proizvođačima širom sveta sajt je osnovan sa ciljem da olakša nekada tešku pretragu delova za Vaše vozilo. Tu su i svakodnevne akcije za stalne kupce i pokloni iznenađenja.

PR tekst: Lefindes

(352)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Matija

Sa kupovinom delova u internetu imam veoma pozitivna iskustva. Svaki prodavac ima za svaki deo vise isporucilaca-proizvodjaca. Veoma je bitno odabrati poznate proizvodjace!!! Oni su uvek malo skuplji ali je kvalitet njihovih delova pouzdan! Na primer: najcesce sam kupovao delove za kocnice, plocice i diskove. Uvek biram firmu BREMBO! Njihov kvalitet je bolji od serijskog!

Milan

I ja mogu potvrditi da sam imao pozitivna iskustva. Pogotovo sa firmom Lefindes. Par puta sam kupovao delove kod njih i pokazali su se veoma profesionalnim a cene su im bile najjeftinije na tržištu.

Matori

Možda bi mi bilo interesantno ako bi eventualna reklamacija obuhvatala i automehaničarske usluge koje proizilaze iz iste (u pisanoj formi).