1. Home
  2. Video
  3. Ferrari slavi jubilej i predstavlja novi logo (VIDEO)
Ferrari slavi jubilej i predstavlja novi logo (VIDEO)
0

Ferrari slavi jubilej i predstavlja novi logo (VIDEO)

442
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski proizvođač kultnog statusa, a koji je fokusiran na razvoj egzotičnih auotmobila, Ferrari je najavio da će ova 2022. godina biti obeležena proslavom jubileja, odnosno 75. rođendana. Ta zgoda i lep praznik će biti obeleženi prezentacijom novog i posebnog logotipa koji se stilom vezuje upravo za srećan povod koji smo naveli.

Sam grb Ferrarija je prikazan u video klipu koji možete pogledati niže, na kraju teksta, dok je objavljen i u novinskom materijalu izdatom u čast obeležavanja jibeleja proizvođača iz Maranella. Upravo u tom mestu je čuveni Enco Ferari otvorio svoju prvu malu fabriku tokom 1947. godine. Kao što možete videti i na slici, broj 75 je centralni motiv novog amblema, uz naravno neizbežnog propetog konjića. Upisane su i važne godine u istoriji marke, to jest datum osnivanja kompanije i aktuelni trenutak (1947. – 2022).

U video klipu, montiranom takođe u čast jubileja, pojavljuje se i trenutni predsednik kompanije Ferrari Džon Elkan, gde izgovara prikladne reči za datu zgodu, dok se istovremeno slaže, verovatno simbolišući godine koje prolaze, statua propetog konjića, u obliku ogromne slagalice.

„Poseban logotip smo osmisli i prezentujemo ga u veoma posebnoj godini. U pitanju je skulptura sačinjena od hiljada delova izrađenih ovde u našoj fabrici. Simbolično, svaki komad je memorisano od strane jednog od mojih kolega u Ferrariju. Ta slika predstavlja simbol duha Ferrarija, onog koji delimo svi mi ovde u Maranelu, i koji želimo da podelimo s našim kupcima i obožavaocima razasutim svuda po svetu,“ reče tom zgodom Elkan.

Zvanični video materijal je poslužio i kao oruže za promociju vrednosti koje i sama marka želi da simbolizuje. Mislimo na strast, timski rad, ponos, izvrsnost… Uključene su i neizbežne reči koje se mogu pripisati apeninskom brendu, a to su tradicija, inovacije, gordost i snovi.

Naposletku, koje reči bi na više verodostojan način mogle opisati Ferrari. I sam osnivač kompanije, Enco Ferari je jednom prilikom istakao: „Fabrike čine ljudi, mašine i zgrade. Ali, Ferrari je drugačiji. Mi smo sačinjeni samo od ljudi. ”

Pogledajte video klip.

AutoRepublika

(442)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments