1. Home
  2. Vesti
  3. Neko je već uspeo da slupa Maserati Grecale
Neko je već uspeo da slupa Maserati Grecale
4

Neko je već uspeo da slupa Maserati Grecale

1.21K
4
Podelite sa prijateljima:

Maseratijev novi SUV još se nije pojavio na tržištu, a već je uspeo da stigne na naslovnice italijanskih medija.

I to sve uz podsmeh, jer je neko od test vozača ili drugih osoba kojima je dostupan ovaj model za vožnju, uspeo da udari sa prototipom u banderu. Incident se dogodio u Torinu, a u vozilu su bila dva čoveka. Nijedan od njih nije teže povređen i odbili su lekarsku pomoć koja im je bila ponuđena na licu mesta.

Italijanski novinari osuđuju “neodgovorno ponašanje” nadležnih u Maseratiju te im se dogodilo da imaju ovakvu nesreću, još teža okolnost je činjenica da su oni udarili u stub, odnosno da je odgovornost samo na vozaču.

Ono što je dobra stvar za Maserati je to što se Grecale ponovo našao u žiži javnosti, i kako to moderni PR stručnjaci kažu – nema lošeg publiciteta. Ipak, italijanski “trozubac” bio je primoran da odloži ovogodišnju premijeru novog SUV-a zbog opšte krize sa nedostatkom elektronskih komponenti poput poluprovodnika i mikročipova.

Na taj način je stavljena so na ranu fabrike u Kasinu, za koju je Grecale (trenutno) jedina nada za više radnih dana u godini i veću proizvodnju u tom pogonu. Podsetimo, Grecale će ujedno biti i poslednji model koji će koristiti Giorgio platformu, koju sada upotrebljava samo Alfin dvojac iz D segmenta.

AutoRepublika 

(1207)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

Kad majmuni sade bandere svukuda 🤣😂🤣. Nadam se da su imali senzore na njemu pa da iskoriste podatke kao kreš test i da utvrde da li krutost karoserije odgovara Iznogudovim izjavama. 😂🤣😂🤣

Iznogud

Ma to je dio testa.sve je postojano kano klisurina, osim sistema autonomnog kočenja i prepoznavanja opasnosti🤪🍻

Iznogud

Aaaa, vidiš šta ti je konstrukcija, drug moj. Odbili liječničku pomoć nakon bliskog susreta sa banderom! Našim autima ni bandera ne može ništa, rekoše u Maseratiju. S nama ste sigurni! Kaže proizvođač bandere.

Iznogud

Jok, unapređenje!