1. Home
  2. Video
  3. Volkswagen ID.3 izgoreo u Holandiji (VIDEO)
Volkswagen ID.3 izgoreo u Holandiji (VIDEO)
5

Volkswagen ID.3 izgoreo u Holandiji (VIDEO)

1.27K
5
Podelite sa prijateljima:

Još jedan slučaj samozapaljivanja električnih automobila.

Sve su češće vesti u vezi sa požarima kod baterijskih vozila. Zbog tendencije ka samozapaljivanju Hyundai će morati da postavi nove baterije u ogroman broj primeraka električne Kone, sličan “gorući problem” imao je i Ford koji je menjao baterije na plug-in hibridnoo izdanju modela Kuga.

Najnoviji slučaj ima veze sa evropskim brendom – Volkswagenom. Marka iz Volfzburga počela je novo poglavlje u svojoj istoriji sa plasmanom ID podbrenda, model ID.3 je bio predvodnik novo električnog talasa za Volkswagen.

Prodaja ovog električnog vozila ide sasvim dobro u Evropi, ali ako se uzme u obzir buran početak karijere i silni problemi koji su pratili ovaj automobil, sigurno je da će Volkswagen pomno pratiti razvoj istrage oko ovog požara.

Incident se dogodio 14. avgusta u Holandiji. Žena koja je vlasnica ovog automobila je nakon punjenja vozila na javnom punjaču startovala vozilo. Nakon toga primetila je dim ispod ID.3. Pozvala je vatrogasce, ali se plamen brzo razbuktao i progutao ceo automobil.

Šta više, šteta je i na susednom električnom četvorotočkašu – Nissanovom Leafu.

Pogledajte snimak:

(1268)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BB

I? Koliko CO2 na 100 km? 🤣😂🤣😂

moron

„nulta emisija“ …

Memo SSD

Gori gora
Gori borovina
Gori mala
Naša ‘ladovina…

TheStig

Legendary german build quality. 👍

BB

TUV certified