1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Nagrada za najbolji novi stilski izraz je otišla u ruke BMW-a!
Nagrada za najbolji novi stilski izraz je otišla u ruke BMW-a!
3

Nagrada za najbolji novi stilski izraz je otišla u ruke BMW-a!

2.62K
3
Podelite sa prijateljima:

Ne sumnjamo da je „pun kofer“ onih kojima nekako ne paše najsvežija vizija dizajna vozila marke BMW, ali oni svakako ne bi trebalo da očajavaju. Naslovna fotografija je jedan od snažnih argumenata, predstavljena s ciljem da se shvati kako su stvari mogle poći, možda s nekom novom Serijom 2 u izdanju Active Tourer, ili nešto sličo. Šta mislite?

Zaista, tema dizajna BMW-ovih modela je jedna od omiljenih tema među automobilskim entuzijastima, dok su zaposleni u ovom odeljenju bavarske firme odlučili da maksimalno polarizuju javnost svojim idejama. Tako je tradicionalna rešetka hladnjaka uvećana, posebno po visini, uz obrazloženje da se tu radi o povratku korenima, što bi možda i imalo smisla da su polovine maske značajno uže nego što to u realnosti jesu.

Sve ovo je dovelo do toga da se globalnim mrežama, umesto nekada (pa i sada) odlične vozne dinamike modela ove marke, šire sadržaji kojim se ismeva pojava BMW-a. Tako je nastao i ovaj varijatet MPV-a s genima Fiatove Multiple, koji smo od milja nazvali BMW Multipla!

Glavni humorista očigledno radi za Instagram stranicu SuperRendersCars i njegov rad se uglavnom ogleda u transplantaciji prednjeg odbojnika, svetlosnih grupa i nozdrva, na karoseriju italijanskog kombija. Pardon, umalo da zaboravimo i felne koji su takođe „skinute“ s nekog Bavarca.

Na kraju, treba reći da svaka sličnost možda i nije baš slučajna, jer fotografije i renderi prototip primeraka BMW-a iz viših klasa (X7 i Serija 7) nagoveštavaju moguću primenu dvodelnih farova, čime bi se mogli vezati za „rodonačelnika“ lepote, to jest Fiata Multiplu.

AutoRepublika

(2617)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
s mile

Razbio ga…xe..xe…xe

BB

Moja jedina zamjerka na „inovaciju“ je što nije stavio točkove od 32″

Ostalo je pokidao k’o krmača masnu torbu…

don

mrak! 🙂