1. Home
  2. Video
  3. Kristijano Ronaldo seli svoju garažu… (VIDEO)
Kristijano Ronaldo seli svoju garažu… (VIDEO)
0

Kristijano Ronaldo seli svoju garažu… (VIDEO)

641
0
Podelite sa prijateljima:

Kristijano Ronaldo po svemu sudeći napušta Torino i ekipu Juventusa. 

Na društvenoj mreži Twitter osvanuo je snimak selidbe nekolicine skupocenih automobila koje poseduje portugalski fudbaler. Video su navodno napravile Ronaldove komšije koje su ubeležile proces utovara vozila u kamion koji će ih prevesti na željeno odredište.

Na priloženom snimku vidi se više vozila, između kojih i G klasa koju ju je preradio Brabus, a Ronaldo je dobio na poklon od devojke Georgine Rodrigez za 35. rođendan.

Neki mediji prenose da Kristijano ima kolekciju vozila vrednu 20 miliona dolara, mada se takve procene čime pomalo preterane. Ronaldo zaista ima veliki broj automobila, a prema poslednjim informacijama poseduje 19 četvorotočkaša. Poznat je kao veliki ljubitelj Bugattija, i do sada je više puta navođen kao kupac nekog od specijalnih izdanja vozila tog brenda.

Ono što se zna jeste da portugalski as poseduje Bugatti Chiron i Veyron, no to je samo mali deo kolekcije. Društvo im prave Lamborghini Aventador, Bentley GT Speed, Aston Martin DB9, Audi R8, Ferrari 599 GTO, Ferrari F430, Rolls-Royce Phantom, Porsche 911 Carrera, BMW M6, Audi Q7…

Očito da je Portugalac u procesu selidbe, a koja je njegova nova destinacija ostaje da se vidi.

AutoRepublika 

(641)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments